ΣΑΒΒΑΣ ΣΑΒΒΑΣ: Να εξαιρεθεί, με νομοθετική ρύθμιση, από το χαράτσι, ο Δήμος Φυλής

ΣΑΒΒΑΣ ΣΑΒΒΑΣ
Να εξαιρεθούν, με νομοθετική ρύθμιση, οι κάτοικοι του Δήμου Φυλής, από την καταβολή του ειδικού τέλους επί των ακινήτων, ζήτησε ο Επικεφαλής της παράταξης, ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, Σάββας Σάββας.
«Είναι τουλάχιστο προκλητικό να  στηρίξουν οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι  τον φοροεισπρακτικό μηχανισμό. Η δική μου πρόταση είναι πιο ριζοσπαστική. Να εξαιρεθεί με νομοθετική ρύθμιση, από την καταβολή των χαρατσιών, ο νέος Δήμος Φυλής , μια εργατούπολη, που έχει υποστεί επί σαράντα χρόνια και συνεχίζει να υφίσταται από την λειτουργία της χωματερής τη χειρότερη περιβαλλοντική υποβάθμιση. Την ίδια ώρα, μάλιστα, που παρουσιάζει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά ανεργίας στη χώρα μας, αγγίζοντας το 28%. Να στείλουμε επίσης εξώδικο στη ΔΕΗ, με το οποίο να ζητάμε την εξαίρεσή μας από την διαδικασία», τόνισε χαρακτηριστικά, ο Σάββας Σάββας.

1 σχόλιο: Γράψτε το σχόλιο σας...

  1. Μάλιστα. Εκτός από εμάς στη Φυλή δηλαδή, όλοι οι άλλοι να πληρώσουν το χαράτσι. Μου θυμίζει ακριβώς την κλασική πλέον ατάκα που κάποιος είπε κάποτε «Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδίζουν και όλοι οι άλλοι να πάνε να …».

    ΑπάντησηΔιαγραφή