Υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης με τους Οικολόγους το δικό μας παιδί

ΜΑΡΙΑ ΛΙΟΣΗ
Η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης  Δυτ. Αττικής, με το συνδυασμό ΑΝΑΣΑ, του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αντώνη Γάκη, που υποστηρίζεται από τους ΟΙΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ είναι ένα δικό μας παιδί. 
Η Μαρία Λιόση, γέννημα θρέμμα των Άνω Λιοσίων φιλοδοξεί να δώσει οικολογικό στίγμα στις Περιφερειακές Εκλογές, στη Δυτική Αττική.  Ιδού οι λόγοι που την έκαναν να πάρει τη συγκεκριμένη απόφαση:
Στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές ψηφίζουμε για πέντε χρόνια. Τα λάθη δεν συγχωρούνται. Η δική μας γενιά και η δική μας περιοχή έχουν πληγεί ιδιαίτερα.
Σε αυτό τον αγώνα δίνω και εγώ το παρόν με τον συνδυασμό “ΑΝΑΣΑ για την ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ” με υποψήφιο Περιφεριάρχη τον Αντώνη Γάκη.
 Ήρθε η ώρα η δικιά μας γενιά να πάρει τα ηνία στα χέρια της και να διαμορφώσει τις εξελίξεις για το μέλλον που δυστυχώς μας έχουν υποθηκεύσει. Ιδιαίτερα για τη Δυτική Αττική η οποία έχει πληγεί πολλαπλώς οικολογικά και περιβαντολογικά το διακύβευμα είναι πολύ μαγαλύτερο.
Ως πότε θα ψηφίζουμε ξανά και ξανά τους ίδιους που μας έχουν καταστρέψει;
Η “ΑΝΑΣΑ για την ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ” είναι μία μεγάλη συμπαράταξη η οποία προέκυψε από την ένωση δύο παρατάξεων: της “ΑΝΑΣΑ” και του “ΠΡΑΣΙΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ”. Έχει την στήριξη των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ της Αττικής. Μακριά από τις συστημικές παρατάξεις, μια ομάδα νέων ανθρώπων με οικολογικές ευαισθησίες ενώθηκαν για ένα καλύτερο αύριο.
-Για να παλέψουμε, όλοι μαζί, ναμην δημιουργηθούν στη φυλή τα εργοστάσια της καύσης, που είναι εργοστάσια καρκίνου, εργοστάσια θανάτου.
-Για να βάλουμε ένα στοπ σε όσους θέλουν να είναι η Δυτική Αττική η πίσω αυλή του λεκανοπεδίου.
-Για να γίνει το Θριάσιο πεδίο όπως του αρμόζει, χωρίς τις οχλούσες χρήσεις που υποβαθμίζουν την ζωή μας και ρίχνουν τις αξίες των περιουσιών μας.
Υπάρχουν πολλοί λόγοι ακόμα που θα μπορούσα να αναφέρω, εξηγώντας γιατί συστρατεύομαι με την “ΑΝΑΣΑ για την ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ”. Τα προβλήματα εξάλλου είναι παντού. Τα βλέπουμε γύρω μας. Αυτή τη φορά όμως τις λύσεις πρέπει να τις δώσουν οι νέοι άνθρωποι, με όραμα και Οικολογική κουλτούρα.
Μετά τις 25 Μαϊου δεν έχει κανένας άλλοθι. Στην περιφέρια Αττικής θα έχουμε εκλέξει μια διοίκηση για 5 χρόνια. Οι επιλογές είναι δύο. Ή τα συστημικά κόμματα ή η παράταξη “ΑΝΑΣΑ για την ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ” .
Προτίμησα να συστρατευτώ με τους νέους , οικολόγους που έχουν όραμα.
Καλό μας Αγώνα

Η Μαρία Λιόση είναι Υποψήφια Αντιπεριφεριάρχης Δυτικής Αττικής και μέλος του Πανελλαδικού Συμβουλίου των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου