Γιατί κατεβαίνω με Παππού, λέει ο Πευκιανάκης

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΥΚΙΑΝΑΚΗΣ
Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές και επέλεξα να βάλω το όνομά μου δίπλα σε έναν άνθρωπο απολύτως ηθικό και έντιμο.
Ο κ. Παππούς, τον οποίο γνωρίζω προσωπικά περίπου είκοσι χρόνια, είναι ένας άψογος επιστήμονας στον τομέα της φυσικής, απολύτως επιτυχημένος με ό, τι καταπιάνεται αλλά το σημαντικότερο για μένα, είναι ότι είναι ένας άνθρωπος εργατικός, καθαρός και ξέρω ότι έχει όραμα και πολλή αγάπη και όρεξη για δουλειά για τον Καλλικρατικό Δήμο Φυλής. 
Τον θαυμάζω που αποφάσισε να πάρει τα ηνία του δήμου τώρα στα δύσκολα για δεύτερη φορά. Με τίμησε με την πρότασή του να συμπορευθούμε σε αυτή τη διαδρομή και αποδέχτηκα την πρότασή του αμέσως, γιατί πιστεύω ότι σε αυτό το κρίσιμο σημείο που έχει φτάσει η χώρα μας, πρέπει να υποστηριχθούν οι άνθρωποι που μπαίνουν στην αυτοδιοίκηση για να δώσουν και όχι για να πάρουν, οι άνθρωποι που έχουν αποδείξει εμπράκτως σε όλη τη διαδρομή της ζωής τους ότι είναι "εργάτες" και διέπονται από ακλόνητες αξίες, ήθος και εντιμότητα. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου