Είμαι δημότης Φυλής, δήλωσε η Δούρου

Πολλοί εργαζόμενοι του Δήμου Φυλής και τοπικά στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης, 22 Απριλίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Φυλής, για να ακούσουν την υποψήφια Περιφερειάρχη του συνδυασμού ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ, που υποστηρίζεται από το ΣΥΡΙΖΑ
Δημότης Φυλής δήλωσε η υποψήφια Περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου, εκδηλώντας την αλληλεγγύη της στους κατοίκους της Φυλής, που υφίστανται τις συνέπειες από τη λειτουργία μιας χωματερής. «Μιας χωματερής που η Επιτροπή Αναφορών της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε μνημείο ανθρωπίνου πόνου και περιβαλλοντικής ρύπανσης για τις επόμενες τρεις γενιές, χωρίς αυτή η συγκλονιστική δήλωση να απασχολήσει κανένα από τα δελτία ειδήσεων», τόνισε η Ρένα Δούρου. Ζήτησε ακόμα τη διενέργεια επιδημιολογικής μελέτης και τόνισε ότι στον αγώνα για τη δικαίωσή τους οι κάτοικοι της Φυλής δεν είναι μόνοι. Τέλος εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η παράταξή της θα νικήσει και τόνισε ότι «αν νικήσουμε στην Αττική, θα νικήσουμε σε όλη την Ελλάδα». 
Δείτε στο βίντεο τι ακριβώς είπε:



Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν επίσης η Βουλευτής Β’ Αθήνας και υπεύθυνη του Τομέα Περιβάλλοντος του ΣΥΡΙΖΑ, Χαρά Καφαντάρη κι ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Λουμιώτης.
Δείτε στο βίντεο τι είπαν:

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου