Τέλος σεζόν με …μάσα για τους παλαιμάχους του Ακρατήτου

Η φωτογένεια είναι κάτι που διαθέτουν σε περίσευμα οι παλαίμαχοι του Ακρατήτου
Τα χαμόγελα και οι ...μπύρες, ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της συνάντησης
Μια από τις πιο νεανικές τριάδες παλαιμάχων της ομάδας
Ο Φάνης Βασιλείου δίνει πάντα το "παρών" στις εκδηλώσεις της ομάδας
Ο Άκης Χουλιάρας, αγκαλιά με την παλιά δόξα του Ακρατήτου, Ντίνο Κολιό
Ο Πρόεδρος των Παλαιμάχων, Γιάννης Θειακούλης ήταν, όπως πάντα, η ψυχή της εκδήλωσης
Ο Ντίνος Κολιός με το Χρήστο Παππού (του Κωνσταντίνου) και τον Γιώργο Αβράμη
Απαρτία για τους παλαίμαχους, που δείχνουν συνέπεια σε όλες τις εκδηλώσεις της ομάδας
Με τον καθιερωμένο δείπνο έληξε, πανηγυρικά η αγωνιστική περίοδος για τους παλαιμάχους του ΑΚΡΑΤΗΤΟΥ. 
Φέτος, το τσιμπούσι πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη, 24 Ιουλίου, στο γνωστό μεζεδοπωλείο ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ, όπου οι παλαίμαχοι συνάντησαν το Ντίνο Κολιό, έναν από τους καλύτερους, διαχρονικά, παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του ΑΚΡΑΤΗΤΟΥ και πατέρα του ιδιοκτήτη του μεζεδοπωλείου, Παναγιώτη. 
Κατά τα άλλα η βραδιά κύλισε με καλαμπούρι, στο οποίο πρωτοστάτησε ο …συνήθης ύποπτος Άκης Χουλιάρας, που ήταν πραγματικά …ασυγκράτητος και μάλιστα με τον αέρα του πρώτου σκόρερ, αφού στην φετινή αγωνιστική περίοδο σημείωσε 51 γκολ. 
Από πλευράς αυτοδιοικητικών παρουσιών, έλειψε, για πρώτη φορά, μετά από πολλά χρόνια, λόγω υποχρεώσεων, ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος Δημήτρης Καμπόλης, όμως παρευρέθηκε ο νεοεκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Αβράμης, που παραμένει ενεργός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.
Φέτος μάλιστα πέτυχε 13 γκολ, που αποτελεί σημαντική επίδοση, καθώς μάλιστα απουσίασε στο δεύτερο γύρο, λόγω τραυματισμού. 
Με δεδομένο ότι, ομολογουμένως, η φετινή χρονιά είναι απόλυτα πετυχημένη, τόσο στον αθλητικό, όσο και στον κοινωνικό τομέα, ο Πρόεδρος Γιάννης Θειακούλης αρκέστηκε σε ένα απλό «καλή όρεξη» προς τους συνδαιτημόνες. Ευχή που έπιασε τόπο, αφού οι παλαίμαχοι είναι γερά πηρούνια κι όπως φάνηκε, θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα για να μην επιστρέψουν από τις διακοπές με παραπανίσια κιλά. 
Για την ιστορία αναφέρουμε τους φετινούς σκόρερ: Χουλιάρας 51, Γκούβρας 28, Λαγός 23, Χειράκης, 22, Πολυμενάκος 18, Αβράμης 13 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου