Τρικούβερτο γλέντι στο γάμο του Γιάννη Τσιουμπρή και της Μαρίας Θεοδωροπούλου

H αναμονή στην προκειμένη περίπτωση, αν και επιβεβλημένη, δεν είναι εύκολη...
...γι αυτό και μια selfie είναι πάντα χρήσιμη...
...την ώρα που η νύφη ρίχνει μια τελευταία ματιά στο νυφικό...
Στην τελετή τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους... 
...και η κατάληξη είναι η καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία στα σκαλιά της εκκλησίας...
Ο γαμπρός το είπε και το έκανε ότι το γλέντι θα γίνει με τη δική του ορχήστρα και με συνεργάτες τους Γιάννη Τόλιο και Αχιλλέα Βογιατζάκη έβαλαν φωτιά στο όμορφο Αγρίνιο...
Το ζευγάρι με φιλαράκια στη δεξίωση του γάμου.
Φωτό από το γαμήλιο ταξίδι δεν δημοσιεύουμε, αλλά μπορείτε να βρείτε στα προφίλ των νεονύμφων...
Ο γάμος τους, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 28 Ιουνίου, αποτέλεσε το επιστέγασμα του έρωτά τους. Ο λόγος για τον Πρόεδρο των Επαγγελματοβιοτεχνών Άνω Λιοσίων-Ζεφυρίου-Φυλής, Γιάννη Τσιουμπρή και τη Γραμματέα του ΔΣ της ΟΓΕ Ζεφυρίου, Μαρία Θεοδωροπούλου. 
Το μυστήριο τελέστηκε στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου, παρουσία πλήθους συγγενών και φίλων, με κουμπάρες τις Ματίνα Στουραΐτη και Κατερίνα Θεοδώρου και γιορτάστηκε δεόντως με τρικούβερτο γλέντι στην περιοχή Δογρή. 
Στα αξιοσημείωτα είναι ότι εκτός από την ορχήστρα του κέντρου, συμμετείχε και η ορχήστρα του γαμπρού, με τον ίδιο και τους φίλους του Αχιλλέα Βογιατζάκη και Γιάννη Τόλιο. Οι πληροφορίες λένε ότι οι ίδιοι, αλλά και οι καλεσμένοι τους πέρασαν υπέροχα κι ότι ήταν ένας από τους καλύτερους γάμους. Εν συνεχεία το ζευγάρι αναχώρησε για ένα σύντομο ταξίδι του μέλιτος, στη Σικυώνα Κορινθίας. 
Να ζήσουν και να ευτυχήσουν!!!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου