Από έρωτα έβαλε μπουρλότο στη Ζωφριά

Η φωτιά που είχε εκδηλωθεί στο Ποικίλο, ευτυχώς δεν πέρασε στην πλευρά της Ζωφριάς...
Φουντωμένος από έρωτα δηλώνει ο 29χρονος που λίγο έλειψε να κάψει τη Ζωφριά, την Παρασκευή, 27 Ιουνίου ΚΛΙΚ ΕΔΩ.
Ευτυχώς η φωτιά που έβαλε στο Ποικίλο Όρος δεν πέρασε την κορυφογραμμή, για να απειλήσει τη συνοικία των Άνω Λιοσίων, όμως έκαψε μεγάλη δασική έκταση του βουνού που αποτελεί τον τελευταίο πνεύμονα πρασίνου της Δυτικής Αττικής. 
Στο νεαρό άντρα, που συνελήφθη το Σάββατο, 5 Ιουλίου, αποδίδονται, συνολικά, τέσσερις εμπρησμοί στην περιοχή του Καματερού. Συγκεκριμένα, κατηγορείται για τρεις φωτιές που εκδηλώθηκαν σε ξερά χόρτα δίπλα στο δρόμο, το απόγευμα του Σαββάτου 5 Ιουλίου, στην περιοχή Προφήτης Ηλίας Ποικίλου Όρους και συγκεκριμένα στις 18:26, στις 18:30 και στις 20:12. Οι τρεις αυτές πυρκαγιές σβήστηκαν αμέσως, ωστόσο αυτή που είχε προκαλέσει στις 27 Ιουνίου 2014, στο Ποικίλο Όρος είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις κι είχε απειλήσει τη Ζωφριά.
Όπως έγινε γνωστό από πηγή του Πυροσβεστικού Σώματος, ο κατηγορούμενος έχει νοσηλευτεί δύο φορές στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική, βρίσκεται σε αγωγή με φάρμακα για ψυχολογικά προβλήματα και όπως είπε στους πυροσβέστες που τον συνέλαβαν, έβαλε τις φωτιές, λόγω... ερωτικής απογοήτευσης. 
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, για εμπρησμό από πρόθεση κατ΄ εξακολούθηση, και οδηγήθηκε, με τη διαδικασία του αυτοφώρου, στον Εισαγγελέα για τα περαιτέρω.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου