Θα συνεχίσω να βοηθάω είτε θα είμαι στο νέο ΔΣ του ΔΑΣ είτε όχι, λέει η Βούλα Λιάκου-Γκάγκοση:

ΒΟΥΛΑ ΛΙΑΚΟΥ-ΓΚΑΓΚΟΣΗ
Αναφορικά με την εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του ΔΑΣ Ζεφυρίου, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 14 Ιουλίου, η απερχόμενη Πρόεδρος του ΔΣ Βούλα Λιάκου-Γκάγκοση, τονίζει ότι θα συνεχίσει να βοηθάει το Σύλλογο, χωρίς απαραίτητα να συμμετέχει στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, που θα προκύψει από τις εκλογές της 21ης Ιουλίου, 2014. 
Ειδικότερα, αναφέρει τα εξής:

Πραγματοποιήθηκε, τη Δευτέρα, 14 Ιουλίου, η Τακτική Γενική Συνέλευση του ΔΑΣ Ζεφυρίου, με χαρακτήρα εκλογοαπολογιστικό μετά τη συμπλήρωση δύο χρόνων διοίκησης. 
Κατά τη διαδικασία, η Εξελεγκτική Επιτροπή ανακοίνωσε στη Συνέλευση ότι μετά τον έλεγχο των βιβλίων διαπιστώθηκε η ορθή οικονομική χρήση, και αποδέχθηκε την οικονομική διαχείριση της περιόδου Σεπτέμβριος 2012-Αύγουστος 2014.
Στη συνέχεια η Πρόεδρος έκανε τον οικονομικό απολογισμό δίνοντας πληροφορίες και αναλυτικές καταστάσεις προηγούμενων οφειλών, μείωση αυτών των οφειλών και στη συνέχεια ενημέρωσε για την οικονομική κατάσταση του Συλλόγου μέχρι σήμερα.
- Αναλυτικότερα δήλωσε, πως η απερχόμενη διοίκηση μείωσε στο διάστημα αυτό των 2 χρόνων διοίκησης, τις παλιές οφειλές σε προπονητές (39.729,00 ευρώ) στο 1/3 αυτών (υπόλοιπο παλαιών οφειλών σήμερα: 13.650). 
- Επίσης, πως εκκρεμεί παλαιά οφειλή με δικαστική απόφαση προς το παλαιό γυμναστήριο της οδού Φιλικής Εταιρείας, που ανέρχεται στο ποσό των 5.500,00 ευρώ συν δικαστικά έξοδα και νόμιμους τόκους. 
- Το χρέος της σημερινής διοίκησης που παραδίδει (χρήση Σεπτ. 2012-Αύγ. 2014), ανέρχεται σε 6.573,00 ευρώ, με αναλυτικούς πίνακες για τις συγκεκριμένες οφειλές. 
- Η Γενική Συνέλευση αφού άκουσε την Προέδρου και μετά από διευκρινιστικές απαντήσεις που πήρε, ψήφισε ομόφωνα τον Απολογισμό, και προχώρησε στην εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια εκλογών του νέου Δ.Σ.
Τέλος, η Πρόεδρος αφού ευχαρίστησε όλα τα μέλη του Δ.Σ. για τη συνεργασία και τα αποτελέσματα που πέτυχαν, ευχήθηκε καλή δύναμη στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο που θα αναλάβει τη διοίκηση του Συλλόγου, με την υπόσχεση πως θα είναι στο πλευρό τους, και την πρόθεση να βοηθήσει σε ό,τι χρειαστεί.
Το Προεδρείο της Συνέλευσης όρισε ημερομηνία εκλογών για το νέο Δ.Σ. τη Δευτέρα 21/7/2014.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου