Παλιά και νέα διοίκηση στο πανηγύρι της Χασιάς

ΕΠΑΝΩ, η εκκίνηση κι ο τερματισμός της λιτάνευσης και
ΚΑΤΩ ο παπα Νικόλας στη σύντομη ευχαριστήρια ομιλία του
Με λαμπρότητα γιορτάστηκε η Κοίμηση της Θεοτόκου στη Χασιά. Πλήθος κόσμου συνέρρευσε το πρωί της Παρασκευής, 15 Αυγούστου στον ομώνυμο Ιερό και παρακολούθησε με κατάνυξη τον όρθρο και την πανηγυρική θεία λειτουργία. Το τελετουργικό κορυφώθηκε με την λιτάνευση της ιεράς εικόνας στους δρόμους της πόλης, με τη συνοδεία Φιλαρμονικής, επισήμων και πλήθους λαού. 
Κλείνοντας την τελετή ο εφημέριος πατήρ Νικόλαος ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της πανήγυρης και τον ιεροκήρυκα της Μητρόπολης πατέρα Αγαθάγγελο, που τίμησε με την παρουσία του τις θρησκευτικές εκδηλώσεις. 
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο Δήμο Φυλής, τονίζοντας τη συνεισφορά της απερχόμενης διοίκησης και πρόσθεσε ότι θα συμβάλει με την εμπειρία και την κριτική της στην επιτυχία της νέας διοίκησης, η οποία, όπως είπε, καλείται να ανακουφίσει τον κόσμο που πλήττεται από την οικονομική κρίση και να αποτελέσει ένα είδος φαρμακείου. 
Παρευρέθηκαν ο απερχόμενος και ο νέος Δήμαρχος Δημήτρης Μπουραΐμης και Χρήστος Παππούς, ο πρώην Δήμαρχος Βαγγέλης Χριστοφιλάκης, ο αναπληρωτής Δήμαρχος Κυριάκος Χατζηλέρης, ο Γενικός Γραμματέας Βασίλης Ταταρόπουλος, ο πρώην Αντιδήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Καμπόλης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σωτήρης Μηλιώνης και Γιώργος Μανωλάς, η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου, Ιωάννα Σπυρίδωνος-Πίνη, οι νεοκλεγέντες Δημοτικοί Σύμβουλοι Σπύρος Μπρέμπος, Νίκος Χατζητρακόσιας και Γιώργος Κρητικός, οι τοπικοί Σύμβουλοι Βαγγέλης Σταματάκος, Στέλιος Νίκας, Ελένη Λιάκου και ο πρώην Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Βασίλης Γκόλτσιος. 
Δείτε το σχετικό βίντεο: 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου