ΠΑΠΠΟΥΣ: Η Πολιτεία μας χρωστάει περισσότερα απ’ όσα της χρωστάμε

H Πολιτεία και η Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλουν στο Δήμο Φυλής πολύ περισσότερα από αυτά που τους οφείλει, τόνισε ο νέος Δήμαρχος Χρήστος Παππούς. 
Μιλώντας, παρουσία εκπροσώπων του Πρωθυπουργού, στην τελετή ορκωμοσίας της νέας διοίκησης, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, 29 Αυγούστου, ο Χρήστος Παππούς διαβεβαίωσε ότι θα δώσει μάχη για να προστατεύσει τα συμφέροντα του Δήμου, προσθέτοντας ότι όταν δίνει μάχες της κερδίζει. 
Δεν παρέλειψε ακόμα να απευθύνει μήνυμα ενότητας στις δημοτικές παρατάξεις, αλλά και σε όλους τους δημότες, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι, από την επομένη των εκλογών η αντιπαράθεση τελείωσε και ότι θα συνεργαστεί με όλους τους φορείς και τους δημότες, ανεξάρτητα από το αν τον ψήφισαν ή όχι. Εξέφρασε, ακόμα, τη βεβαιότητα ότι το Δημοτικό Συμβούλιο θα του δώσει τη στήριξη που χρειάζεται κι έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην εμπειρία των Δημάρχων Φυλής και Ζεφυρίου, Δημήτρη Μπουραΐμη και Φωτεινής Γιαννοπούλου.
Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στη συνεργασία με τους γειτονικούς Δήμους, τονίζοντας ότι το πνεύμα αλληλεγγύης εκφράζεται από την παρουσία των Δημάρχων Αχαρνών Γιάννη Κασσαβού και Ασπροπύργου, Νίκου Μελετίου.
Κλείνοντας διαβεβαίωσε ότι θα τιμήσει την ψήφο των πολιτών κι ότι θα προσπαθήσει να κάνει το Δήμο Φυλής πρότυπο πόλης. Ανανέωσε ακόμα το ραντεβού του με τους δημότες για την παρουσίαση του απολογισμού δραστηριοτήτων της πρώτης χρονιάς που όπως είπε, θα πραγματοποιηθεί σε λιγότερο από ένα χρόνο. 
Χαρακτηριστικό της τελετής ήταν η μεγάλη προσέλευση, αλλά κι ο ενθουσιασμός του κόσμου, που εκφράστηκε, πολλές φορές, με θερμά χειροκροτήματα, προς τον Χρήστο Παππού, όσο και προς τον επικεφαλής της ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, Σάββα Σάββα. 
Εξάλλου, μέσα σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η υπογραφή του πρωτοκόλλου ορκωμοσίας από το Δήμαρχο, τους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους και η τελετή ολοκληρώθηκε με τα συγχαρητήρια των δημοτών προς τους εκπροσώπους της νέας διοίκησης.

Φωτό Γιάννα Τσίγκου - Εύη Τριανταφύλλου 
Δείτε στο βίντεο την ορκωμοσία και την ομιλία του Δημάρχου Χρήστου Παππού:

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου