Απόπειρα διάρρηξης στο Σύλλογο Ζωφριάς

EΠΑΝΩ το παράθυρο της πίσω πλευράς των γραφείων του Συλλόγου και
ΚΑΤΩ το κιγκλίδωμα (κάγκελο), που απέσπασαν οι διαρρήκτες από το παράθυρο, τραβώντας το με αυτοκίνητο από τον απέναντι δρόμο...
Άγνωστοι αποπειράθηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας, 4 Αυγούστου, να διαρρήξουν τα γραφεία του Συλλόγου της Ζωφριάς. 
Οι διαρρήκτες παραβίασαν το κιγκλίδωμα (σιδεριά) του παραθύρου της πίσω πλευράς, τραβώντας το με σχοινί που είχαν δέσει σε αυτοκίνητο. Εν συνεχεία έσπασαν το διπλό τζάμι με τη βοήθεια σφυριού ή τσεκουριού. Όμως εξαιτίας του θορύβου που προκάλεσαν έγιναν αντιληπτοί από τους περιοίκους και τράπηκαν σε φυγή. 
Μέλη της διοίκησης εκφράζουν την υποψία ότι τα γραφεία του Συλλόγου αποτέλεσαν ενδιάμεσο στόχο των διαρρηκτών κι ότι ο αντικειμενικός τους σκοπός ήταν το ταχυδρομικό γραφείο, που το χωρίζεται από το Σύλλογο με μια μεσοτοιχία. 
Την υποψία αυτή στηρίζουν στο γεγονός ότι ο Σύλλογος δεν διαθέτει αντικείμενα αξίας που θα μπορούσαν να προκαλέσουν το ενδιαφέρον των διαρρηκτών, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι τελευταίοι έχουν ιδιαίτερες προτιμήσεις. 
«Εδώ έχουν χτυπήσει επανειλημμένα το γειτονικό περίπτερο», τόνισε χαρακτηριστικά η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Ευαγγελία Κωβαίου…

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου