Eρημιά στη Χασιά την παραμονή του πανηγυριού

Η φωτό έχει τραβηχθεί δέκα το βράδυ και η κυκλοφορία δεν έχει διακοπεί στη Λεωφόρο Φυλής, μπροστά στο Δημαρχείο της Χασιάς, με αποτέλεσμα να κυκλοφορούν μέχρι και τα λεωφορεία. Όσοι συχνάζουν στο πανηγύρι της Χασιάς ξέρουν καλά τι σημαίνει αυτό...
Πολύ μικρή προσέλευση επισκεπτών είχε φέτος η Χασιά την παραμονή του πανηγυριού. Μακριά από τις παλιές καλές εποχές, που σημειωνόταν πραγματική κοσμοσυρροή, φέτος η παραμονή θύμιζε ένα μέτριο Σαββατόβραδο του Οκτώβρη. Την παρατήρηση αυτή έκανε ο νέος Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, που επισκέφθηκε την πόλη με τη σύζυγό του Ντίνα και την κόρη του Φανή. 
Η μικρή προσέλευση του κόσμου οφείλεται στο γεγονός ότι ο Δήμος δεν οργάνωσε ψυχαγωγικό πρόγραμμα, στη γενικότερη οικονομική κρίση, αλλά και στο γεγονός ότι οι εργαζόμενοι του Δήμου παραμένουν απλήρωτοι για πάνω από ένα μήνα, με αποτέλεσμα να έχει στερέψει από χρήμα η ντόπια αγορά. Πάντως οι ταβέρνες, αλλά και οι καφετέριες κατέβαλαν φιλότιμες προσπάθειες και παρουσιάζουν καλά ψυχαγωγικά προγράμματα, με γνωστούς καλλιτέχνες, ελπίζοντας ότι θα προσελκύσουν τον κόσμο. Μακάρι.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου