Ισόβιος Πρόεδρος των παλαιμάχων του Ακρατήτου ο Θειακούλης

Αριστερά, ο Γιάννης Θειακούλης, με τον
ακούραστο εργάτη του αθλητισμού,
Χρήστο Παππού του Κωνσταντίνου
Ισόβιος Πρόεδρος των Παλαιμάχων του Ακρατήτου αναδεικνύεται ο Γιάννης Θειακούλης. Επαναξελέγη, για ακόμα μια φορά και συμπληρώνει, αισίως, 14 χρόνια στην καρέκλα του Προέδρου. Δικαίως, γιατί η αποδοχή του ξεπερνάει τα όρια του Δήμου Φυλής, αλλά και της Αττικής. 
Πρώτος Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Δημήτρης Καμπόλης, που είναι «Αντί» και στο Δήμο Φυλής, όπου ανέκτησε, πρόσφατα, το αξίωμα του Αντιδημάρχου Διοίκησης και Εσόδων. Μια ακόμα πολύ πετυχημένη επιλογή, όχι μόνο γιατί έχει υπάρξει παίκτης στην Α’ ΕΘΝΙΚΗ, για πολλά χρόνια, αλλά και γιατί εξακολουθεί να τον διακρίνει, παρά τις υποχρεώσεις του, επαγγελματική συνέπεια. 
Δεύτερος Αντιπρόεδρος ο Φάνης Βασιλείου, ένας πραγματικός ευπατρίδης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και ιδιαίτερα αγαπητός στην αθλητική οικογένεια της πόλης. Το ΔΣ πλαισιώνουν ακόμα ο δραστήριος Γραμματέας Νίκος Πολυμενάκος και οι Βαγγέλης Λαγός, Νίκος Μικρός και Γιώργος Γκούβρας. Κι όπως κάθε καλή ομάδα διαθέτει στον πάγκο αξιόπιστες λύσεις από τα τσικό, έτσι και οι Παλαίμαχοι έχουν αναπληρωματικά μέλη του ΔΣ, τους νεότερους Νίκο Γιατζή και Θανάση Γκάγκτζα
Ειδικότερα, μετά τις αρχαιρεσίες της Πέμπτης, 25 Σεπτεμβρίου, 2014, το νέο ΔΣ των Παλαιμάχων του Ακρατήτου, συγκροτήθηκε σε σώμα, ως εξής: 
Πρόεδρος: Θειακούλης Ιωάννης
Αντιπρόεδρος Α: Καμπόλης Δημήτριος
Αντιπρόεδρος Β: Βασιλείου Φάνης
Γενικός Γραμματέας: Πολυμενάκος Νικόλαος
Ειδικός Γραμματέας: Λαγός Βαγγέλης
Ταμίας: Μικρός Νικόλαος
Αναπλ.Ταμίας: Γκούβρας Γεώργιος

Αναπληρωματικά μέλη
Νίκος Γιατζής
Θανάσης Γκάγκτζας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου