Ενωτικό πνεύμα στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Φυλής (Κ.Ε.ΔΗ.Φ)

Το ΔΣ της Κοινωφελούς Επιχείρησης (ΚΕΔΗΦ): Από αριστερά, Άκης Χουλιάρας, Δαυίδ Μαύρος, Γιώργος Λιάσκος, Κατερίνα Ματρακούκα, Χρήστος Καρνάτσος και Γκίκας Χειλαδάκης. Aπουσιάζει ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Πουλιάσης
Ο Πρόεδρος Γκίκας Χειλαδάκης με το προσωπικό της ΚΕΔΗΦ
Την πεποίθηση ότι όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα συνεργαστούν, πέρα από παρατάξεις, για το καλό του δήμου, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Φυλής (ΚΕΔΗΦ), κ. Γκίκας Χειλαδάκης.
Μιλώντας στην πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, την Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΦ απηύθυνε μήνυμα ενότητας. 
«Δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα», υπογράμμισε ο κ. Χειλαδάκης και κάλεσε τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, αιρετούς και δημότες, να συνεργαστούν με σκοπό να καταστεί η Κοινωφελής Επιχείρηση βιώσιμη και οικονομικά ανεξάρτητη από τον Δήμο. Για να επιτευχθεί ο σκοπός αυτός, όπως ανέφερε, θα εξετασθούν όλα τα προγράμματα και θα επιδιωχθεί η συμμετοχή της ΚΕΔΗΦ σε όσο το δυνατόν περισσότερα. Πρόσθεσε ακόμα ότι θα αξιοποιηθεί όλο το δυναμικό της Επιχείρησης κι ότι, μέχρι στιγμής, η ΚΕΔΗΦ δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, Σημείωσε, ωστόσο, ότι υπάρχουν ορισμένα κενά, στις υπηρεσίες που η Διοίκηση θα επιδιώξει να καλύψει. 
Τα μέλη του Δ.Σ. εξέφρασαν τη διάθεσή τους να δουλέψουν ώστε η Κοινωφελής Επιχείρηση να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των δημοτών. Η κα Κατερίνα Ματρακούκα, εκπρόσωπος των κοινωνικών φορέων στο Δ.Σ., ανέφερε ότι προσεχώς θα προτείνει σειρά δράσεων που δεν απαιτούν οικονομική επιβάρυνση από την πλευρά της ΚΕΔΗΦ. 
Κατά τη συνεδρίαση, πραγματοποιήθηκε η συγκρότηση του Δ.Σ. σε σώμα με Πρόεδρο τον κ. Γκίκα Χειλαδάκη (αιρετό εκπρόσωπο της πλειοψηφίας του Δήμου), Αντιπρόεδρο τον κ. Δαυίδ Μαύρο (αιρετό εκπρόσωπο της πλειοψηφίας του Δήμου) και μέλη τους κ.κ. Δημήτρη Πουλιάση (αιρετό εκπρόσωπο από την παράταξη του Δημήτρη Μπουραΐμη), Χρήστο Καρνάτσο (δημότη), Γεώργιο Λιάσκο (δημότη), Γεώργιο-Θωμά Χουλιάρα (δημότη) και κα Κατερίνα Ματρακούκα (εκπρόσωπο των κοινωνικών φορέων). Αναπληρωματικά μέλη ορίστηκαν, από τους αιρετούς εκπροσώπους ο κ. Θεοδόσης Δρόλιας, από τους δημότες οι κ.κ. Ηλίας Κοκκίνης, Μαρία Χριστοπούλου, Γεώργιος Καραϊσκάκης, Γεώργιος Ευθυμιάδης και Χρήστος Αποστολόπουλος και από τους κοινωνικούς φορείς ο κ. Αθανάσιος Βυθούλκας.
Επίσης, το Δ.Σ. ενέκρινε την ανανέωση των ετήσιων συμβάσεων του προσωπικού της Μονάδας Φύλαξης Βρεφών. Τέλος, συζητήθηκε ως έκτακτο θέμα και εγκρίθηκε ο ορισμός του κ. Χρήστου Καρνάτσου ως εντεταλμένου συμβούλου για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» στο δημοτικό διαμέρισμα Ζεφυρίου και του κ. Γεώργιου-Θωμά Χουλιάρα ως εντεταλμένου συμβούλου για το ίδιο πρόγραμμα στο δημοτικό διαμέρισμα Φυλής.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου