Αγιασμός και χαμόγελα στο Παιδικό Σταθμό της Χασιάς

 Ο Πατήρ Νικόλαος ετοιμάζεται να τελέσει τον αγιασμό 
Oι πρόεδροι των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων Παναγιώτης Καμαρινόπουλος και Φυλής Ευάγγελος  Σταματάκος και ανάμεσά τους ο Αντιδήμαρχος Φυλής Σπυρίδων Μπρέμπος
Oι πρόεδροι των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων Παναγιώτης Καμαρινόπουλος και Φυλής Ευάγγελος  Σταματάκος, ο Αντιδήμαρχος Φυλής Σπυρίδων Μπρέμπος και ο Πατήρ Νικόλαος
Ο Αντιδήμαρχος Φυλής Σπυρίδων Μπρέμπος συνομιλεί με γονείς
Γονείς ξεναγούνται στους χώρους του παιδικού σταθμού
Από αριστερά Μιχάλης Καλογερόπουλος (μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΝΠΙΔ Παιδικού Σταθμού Φυλής), Στέλιος Νίκας (τοπικός σύμβουλος Φυλής), Παναγιώτης Καμαρινόπουλος, Γεώργιος Κούρκουλος, Σπύρος Μπρέμπος, πατήρ Νικόλαος, Ευάγγελος Σταματάκος, Αθανάσιος Σχίζας
Οι πρόεδροι των παιδικών σταθμών των τριών δημοτικών ενοτήτων, Ευάγγελος Σταματάκος (Φυλής), Παναγιώτης Καμαρινόπουλος (Άνω Λιοσίων) και Γεώργιος Κούρκουλος (Ζεφυρίου)
Οι πρόεδροι των παιδικών σταθμών των τριών δημοτικών ενοτήτων, Ευάγγελος Σταματάκος (Φυλής), Παναγιώτης Καμαρινόπουλος (Άνω Λιοσίων) και Γεώργιος Κούρκουλος (Ζεφυρίου), ανάμεσα στους αντιδημάρχους Σπύρο Μπρέμπο και Θανάση Σχίζα
Με ένα φιλί εύχεται στον Ευάγγελο Σταματάκο η μητέρα του
Ο Ευάγγελος Σταματάκος με το προσωπικό του παιδικού σταθμού
Ο Ευάγγελος Σταματάκος με τη Διευθύντρια του παιδικού σταθμού, Γεωργία Σπυλιώτη
Ο Ευάγγελος Σταματάκος ενημέρωσε τον Αθανάσιο Σχίζα 
για τα τεχνικά προβλήματα του παιδικού σταθμού
Σε χαρούμενη ατμόσφαιρα τελέστηκε την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, ο αγιασμός στον Α’ Παιδικό Σταθμό Φυλής (Χασιά) από τον πατέρα Νικόλαο, παρουσία γονέων και εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής.
Ο πατέρας Νικόλαος, μετά τον αγιασμό ευχήθηκε στα παιδιά καλή σχολική χρονιά και στους γονείς να παραδειγματιστούν από την αγνή ψυχή των παιδιών και να γίνουν σαν κι αυτά.
Ο Πρόεδρος του Παιδικού Σταθμού Χασιάς, κ. Ευάγγελος Σταματάκος, υποδέχθηκε τα παιδιά και τους γονείς και διαβεβαίωσε ότι τόσο ο ίδιος και η δημοτική αρχή όσο και το προσωπικό του σταθμού θα εργαστούν με κύριο μέλημα τη φροντίδα των παιδιών.
«Ενωμένοι θα τα καταφέρουμε», διαβεβαίωσε από την πλευρά του ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων, κ. Παναγιώτης Καμαρινόπουλος, προσθέτοντας: «Μας επιλέξατε για να μην το βάλουμε κάτω και δεν θα το βάλουμε».
Συνεργασία απ’ όλους για να λειτουργήσει ο παιδικός σταθμός χωρίς προβλήματα, ζήτησε ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Φυλής, κ. Σπυρίδων Μπρέμπος.
Τη διαβεβαίωση ότι η δημοτική αρχή δίνει πολύ μεγάλο βάρος στο ευαίσθητο θέμα των παιδικών σταθμών, παρείχε ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου, κ. Γεώργιος Κούρκουλος που πρόσθεσε, πως με τη συνεργασία και των γονιών, όλα τα προβλήματα θα λυθούν.
Η βελτίωση των συνθηκών στους παιδικούς σταθμούς, σε αυτή μάλιστα τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, αποτελεί πρώτο μέλημα της δημοτικής αρχής, υπογράμμισε ο Αντιδήμαρχος Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Αθανάσιος Σχίζας και τόνισε ότι προτεραιότητα είναι να εξασφαλιστεί νέα άδεια λειτουργίας ώστε να παραμείνουν με ασφάλεια τα παιδιά στον παιδικό σταθμό. «Με πολύ δουλειά , με πολύ κόπο θα πετύχουμε πολλά πράγματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Α’ Παιδικός Σταθμός Φυλής λειτουργεί από το 2008 και φιλοξενεί περίπου 50 παιδιά.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου