Συνεχής η προσπάθεια για τον ευπρεπισμό και την καθαριότητα στους Παιδικούς Σταθμούς Άνω Λιοσίων

Ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων, Παναγιώτης Καμαρινόπουλος, παρακολούθησε από κοντά την επιχείρηση καθαριότητας στον Παιδικό του Αγίου Νικολάου
Συνεχής είναι η προσπάθεια εξωραϊσμού των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων. Με πρωτοβουλία του Προέδρου Παναγιώτη Καμαρινόπουλου, τα συνεργεία του Δήμου Φυλής, επικεντρώνουν  την προσοχή τους στους αύλειους χώρους, αλλά και σε εξωτερικούς χώρους που γειτνιάζουν με τους Παιδικούς Σταθμούς.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Παιδικός Σταθμός του Αγίου Νικολάου, όπου τα συνεργεία του Δήμου προχώρησαν, το πρωί της Τετάρτης, 29 Οκτωβρίου, στην αποψίλωση και στον καθαρισμό ολόκληρου του οικοδομικού τετραγώνου, που περικλείει τον Παιδικό Σταθμό.
Έτσι ο χώρος είναι, πλέον, ασφαλής για τα παιδιά, αλλά και τους γονείς τους, που θα τον επισκεφθούν στον Αγιασμό που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου και ώρα 9 το πρωί.
Μεσολαβεί ο Αγιασμός στο 2ο Παιδικό Σταθμό, την Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου και ώρα 9 το πρωί και θα ακολουθήσει ο Αγιασμός στον Βρεφικό της Λίμνης, την Τρίτη, 4 Νοεμβρίου και ώρα 9 το πρωί.

Τις ευχαριστίες του στα συνεργεία του Δήμου Φυλής που πραγματοποιούν τον εξωραϊσμό στους Παιδικούς Σταθμούς εξέφρασε ο Παναγιώτης Καμαρινόπουλος, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη συμβολή των Αντιδημάρχων Δημήτρη Καμπόλη και Μιχάλη Οικονομάκη, οι οποίοι, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης, για την υποδειγματική λειτουργία των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων.  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου