Το STAR στο Ζεφύρι: Ναρκωτικά και όπλα διακινούνται ελεύθερα μέρα μεσημέρι

"Δεν είμαστε όλοι ίδιοι" λένε οι κάτοικοι
Ναρκωτικά, κλεμμένα αυτοκίνητα και ομολογίες για κλοπές κατέγραψε μέρα μεσημέρι η κάμερα του STAR την Κυριακή 19 Οκτωβρίου, στο Ζεφύρι. Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, το ίδιο εύκολο είναι να βρει κανείς και όπλα. 

Η κάμερα του STAR έφτασε σε σημεία όπου είναι ιδιαίτερα δύσκολο ή και επικίνδυνο να πλησιάσει κάποιος που δεν είναι γνώριμος των ανθρώπων που μένουν εκεί και κατέγραψε εικόνες καταστροφής. 
Στον κεντρικό δρόμο της περιοχής κυκλοφορούσαν τα αγροτικά οχήματα κάποια χωρίς πινακίδες ή κάποια που τα είχαν μετατρέψει σε... λεωφορεία. Στον ίδιο δρόμο οδηγούσαν ακόμη και μικρά παιδιά χωρίς δίπλωμα!!! 
«Δεν είμαστε όλοι ίδιοι στο Ζεφύρι. Υπάρχουν ανάμεσα σε αυτούς που παρανομούν και οικογενειάρχες που δουλεύουν, αλλά η μπάλα τους παίρνει όλους» λένε κάτοικοι της περιοχής στο STAR. 
Το ρεπορτάζ διακόπηκε... όταν τα πράγματα αγρίεψαν και ο δημοσιογράφος του καναλιού Β.Γκούμας ειδοποιήθηκε ότι έπρεπε να τους αδειάσει την γωνιά για το καλό του. Οι εικόνες όμως που κατέγραψε η κάμερα μέχρι εκείνη την στιγμή ήταν αρκετές για να δείξουν το μέγεθος του προβλήματος. 
Δείτε το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου