Απίθανο να βρεθούν οι 180 που θα ποντάρουν το πολιτικό τους μέλλον σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είπε ο Νίκος Βούτσης στα Άνω Λιόσια

Ότι είμαστε πολύ κοντά στις εκλογές προέβλέψε ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης, από το βήμα της πολιτικής εκδήλωσης που πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης 26 Νοεμβρίου, η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Φυλής στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη, με θέμα «Tο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την ανόρθωση και την σωτηρία της Ελλάδας».
«Η πολιτική αριθμιτική για τους 180 δεν υπάρχει. Εξαρτάται από εμάς να γίνει αυτό κατανοητό σε όλους. Οι πρώτοι που φαίνεται ότι το έχουν κατανοήσει είναι οι λεγόμενοι εταίροι –δανειστές για αυτό και συμπεριφέρονται έτσι, προς την παρούσα κυβέρνηση. 
Τι θα πει πολιτική αριθμιτική. Η αριθμιτική η απλή θα μπορούσε να δώσει και 190 αν εξετάζαμε το ζήτημα αυτό σε έναν δοκιμαστικό σωλήνα, μέσα από ένα περιβάλλον αποστειρωμένο έξω από την κοινωνία και την πολιτική κατάσταση.
Όμως τα πράγματα είναι διαφορεικά. Αποδείχθηκε αυτά τα τέσσερα χρόνια ότι η πολιτική τάξη της χώρας είναι βαθύτατα νυχτωμένη. Δεν ξέρει τι ανάγκες φέρνει στηνεπιφάνεια η κρίση και τι απίστευτες αλλαγές συσχετισμών φέρνει. Άρα μέσα σε αυτό το κλίμα με την πλήρη αποτυχία τους και τη διάψευση της κυβέρνησης, με την πίεση του κόσμου είναι απίθανο να βρεθούν βουλευτές οι οποίοι θα ποντάρανε να βρουν πολιτικό μέλλον στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Με αυτή την έννοια η πολιτική αριθμιτική δεν δίνει αυτό ΄το σήμα. Αυτό το κατανοούν και συνεπώς, μπορεί να είμαστε πολύ κοντά, στην τελική διαδικασία….» τόνισε μεταξύ άλλων, ο Νίκος Βούτσης.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου