«Εκλογές Χθές!» ζήτησε ο Νίκος Βούτσης από τα Άνω Λιόσια

Πολυμέτωπη επίθεση κατά της κυβέρνησης έκανε ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας σε εκδήλωση που οργάνωσε την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014, η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Φυλής στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη, με θέμα «Tο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την ανόρθωση και την σωτηρία της Ελλάδας». 
Ο Νίκος Βούτσης μιλώντας για το θέμα του χρέους ξεκαθάρισε πως..."Για το ΣΥΡΙΖΑ είναι μονόδρομος το κούρεμα του μεγαλύτερου μέρους του χρέους, με παράλληλη Ευρωπαϊκή συμφωνία για την επαναδιατύπωση και την επαναδιαπραγμάτευση των δανειακών συμβάσεων με ρήτρα ανάπτυξης και πάγωμα τοκοχρεολυσίων». Ο Γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε πως «η κόκκινη γραμμή είναι μια και την γνωρίζουν καλά οι εταίροι μας στην Ευρώπη και το ΔΝΤ. Υπήρξαν δραματικές κοινωνικές συνέπειες στη χώρα που έχουν φτάσει το απροχώρητο και χωρίς τη δυνατότητα αντιστροφής αν συνεχιστεί αυτή η πολιτική». 
Αναφερόμενος στην κυβερνητική πολιτική σχετικά με το θέμα της διαχείρισης του χρέους επετέθη στον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι «είναι κοινό μυστικό σε όλο τον κόσμο και οι μόνοι που κάνόυν πως δεν το ξέρουν είναι ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος οι οποίοι χάρισαν στους δανειστές κάτι που ούτε οι ίδιοι θα μπορούσαν να φανταστούν. Τους χάρισαν τη διαβεβαίωση ότι το χρέος είναι βιώσιμο. Ο Βενιζέλος έχει λερωμένη τη φωλιά του με το PSI, ο Σαμαράς δεν το είχε πει το απέφευγε αλλά τελικά το είπε και αυτός στη Βουλή για να έρθει ο Χαρδούβελλης να προσθέσει ότι ανελλειπώς θα πληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας στους δανειστές». 
Ο κ Βούτσης προέβλεψε ότι η «πολιτική αριθμιτική δεν βγάζει πρόεδρο Δημοκτρατίας» δήλωσε πως ο ΣΎΡΙΖΑ είναι έτοιμος να κυβερνήση και κάλεσε τον κόσμο σε εκγρήγορση και συστράτευση γιατί όπως είπε « ο πολιτικός χρόνος δεν είναι όπως τον ξέραμε παλιά έχει τα δικά του γρανάζια και πηγαίνει πάρα πολύ γρήγορα»!
Στην εκδήλωση παρέστησαν οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος, Νάσος Αθανασίου, Γιώργος Πάνζας, το μέλος της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ και ηθοποιός Πάνος Σκουρολιάκος. ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Γιάννης Βασιλείου, η περιφερειακή σύμβουλος Αριστέα Βάβουλα, ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίού Γιώργος Κούρκουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Φυλής Κώστας Λουμιώτης, Σάββας Σάββας, Γιώργος Αβράμης, Θεοδόσης Δρόλιας, Χρυσούλα Κουράση, οι πρώην Δήμαρχοι Άνω Λιοσίων Σταμάτης Γεώργας και Στέργιος Πανάγος, ο επικεφαλής της Αυτόνομης Ριζοσπαστικής Κίνησης του Μενιδίου «ΑΧΑΡΝΕΙΣ» και Δημοτικός Σύμβουλος Οδυσσέας Καμπόλης, και το μέλος της εξαμελούς επιτοπής του κόμματος των Οικολόγων Πράσινων Κώστας Καλογράνης. 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου