Θεαματική επιχείρηση καθαριότητας στη Ζωφριά

ΕΠΑΝΩ, εργαζόμενοι στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος καθαρίζουν τη διάβαση στις παλιές σιδηροτροχιές της Ζωφριάς και ΚΑΤΩ, ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Οικονομάκης κι ο εργοδηγός Γιώργος Μηλιώνης συντονίζουν τη επιχείρηση
Συνεχίζονται, σε όλες τις συνοικίες του Δήμου, οι επιχειρήσεις καθαριότητας. 
Σε πολλές μάλιστα περιπτώσεις οι εργαζόμενοι καλούνται να εργασθούν υπό αντίξοες συνθήκες, αλλά και να λύσουν σοβαρά τεχνικά ζητήματα.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο καθαρισμός του αντιπλημμυρικού αγωγού της οδού Προμηθέως στη Ζωφριά, όπου τα συνεργεία του Δήμου κατέβασαν στο κανάλι, με τη βοήθεια εκσκαφέα, μικρό φορτωτή τύπου bobcat, ο οποίος βοήθησε το όλο εγχείρημα. Το αποτέλεσμα ήταν να καθαρισθεί το κανάλι από τα φερτά υλικά και τα σκουπίδια. 
Όπως ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Οικονομάκης, που είχε την εποπτεία της όλης προσπάθειας, μόνο από το συγκεκριμένο χώρο απομακρύνθηκαν δεκαπέντε φορτηγά απορριμμάτων και λάσπης. 
Πρόσθεσε ακόμα ότι σύντομα θα λυθεί και το θέμα της διάβασης των παλιών σιδηροτροχιών, προς τον σταθμό του Προαστιακού, όπου ήδη καθαρίστηκε και ηλεκτροφωτίστηκε ο χώρος. «Σύντομα θα ρίξουμε πίσσα, ώστε να μην ταλαιπωρείται ο κόσμος που χρησιμοποιεί τη διάβαση», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αντιδήμαρχος.
Δείτε απόσπασμα από τη επιχείρηση:

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου