Χριστουγεννιάτικο ξεφάντωμα στην πλατεία Ηρώων

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την χριστουγεννιάτικη γιορτή στην Πλατεία Ηρώων 
Κέφι, χορός , ζωντάνια πλημμύρησαν το πρωί της Κυριακής 21 Δεκεμβρίου την Πλατεία Ηρώων στα Άνω Λιόσια, όπου τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ξεφαντώσουν, διασκεδάζοντας με πλήθος δραστηριοτήτων κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Φυλής, με τίτλο "Χριστούγεννα στην πόλη μας". 
Ο Άγιος Βασίλης, μικρά ξωτικά, μάγοι και λιχουδοκαλικάντζαροι υποδέχθηκαν τα παιδιά και τους γονείς τους στο χριστουγεννιάτικο χωριό της Πλατείας Ηρώων και έπαιξαν μαζί τους παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους. Τα παιδιά διασκέδασαν ζωγραφίζοντας χριστουγεννιάτικες εικόνες σε ζαχαρο-καμβάδες, παίζοντας παιχνίδια, δημιουργώντας παιδικές κατασκευές και συμμετέχοντας σε μουσικούς και άλλους διαγωνισμούς και σκηνικά θεάματα. Επίσης, ο ταχυδακτυλουργός μάγεψε μικρούς και μεγάλους μ' ένα μαγικό θέμα όπου είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν τα παιδιά και οι γονείς τους. 
Πρωταγωνιστές της εκδήλωσης ήταν τα παιδιά τα οποία εντυπωσίασαν με τις ικανότητές τους στο τραγούδι, στη ζωγραφική και τις κατασκευές και στο τέλος επιβραβεύτηκαν με θερμά χειροκροτήματα και δώρα.
Κι όλα αυτά, πίνοντας ένα λαχταριστό ζεστό ρόφημα σοκολάτας και τρώγοντας μαλλί της γριάς.
Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις θα συνεχιστούν και συγκεκριμένα οι επόμενες μεγάλες εκδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί:
Στα Άνω Λιόσια
· στις 24 Δεκεμβρίου στην Πλατεία Ηρώων ώρα 10:30 (Μαγική Μανιταρούπολη)
· στις 22, 23 ώρα 17:30 οι μικροί δημότες μπορούν να επισκεφτούν τον Άγιο Βασίλη στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό (Πλατεία Ηρώων) και να του δώσουν τα γράμματά τους
Στη Δημοτική Ενότητα Ζεφυρίου
· στις 24 Δεκεμβρίου στο Πάρκο Κώστας Λιάρος ώρα 10:30 (Χριστουγεννιάτικες Δραστηριότητες με χορό, τραγούδι και παιδικά τραγούδια)
Στη Δημοτική Ενότητα Φυλής
· στις 24 Δεκεμβρίου στην Κεντρική Πλατεία ώρα 10:30 (Χριστουγεννιάτικες Δραστηριότητες με χορό, τραγούδι και παιδικά τραγούδια). 
Και... έπεται συνέχεια και μετά τα Χριστούγεννα 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου