Εορταστικό κλίμα στην κοπή της πίτας του ΚΑΠΗ Ζεφυρίου

Σε μια ημέρα γιορτής που πήρε ρυθμό από τη χορωδία του ΚΑΠΗ Ζεφυρίου και χρώμα από τα λεβέντικα… νιάτα της τρίτης ηλικίας, τα οποία τίμησαν τα μέλη της δημοτικής αρχής, μετατράπηκε η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΚΑΠΗ Ζεφυρίου.Την εκδήλωση άνοιξε η Αναπληρώτρια Δήμαρχος της Κοινωνική Υπηρεσίας, Τζένη Μπάρα, η οποία αφού ευχήθηκε υγεία σε όλους, διαβεβαίωσε τα μέλη του ΚΑΠΗ Ζεφυρίου ότι θα είναι πάντοτε δίπλα τους στα προβλήματα και αρωγός στις δραστηριότητές τους και «παρέδωσε» τους παρευρισκόμενους στις μελωδικές φωνές της χορωδίας του ΚΑΠΗ Ζεφυρίου. 
Την πίτα ευλόγησε ο ιερέας του Ιερού Ναού Αγίου Στυλιανού, ο οποίος ευχήθηκε υγεία σε όλους. Από ένα κομμάτι πίτας έκοψαν οι αιρετοί της δημοτικής αρχής οι οποίοι με τη σειρά τους έδωσαν σε όλους θερμές ευχές. Τα μηνύματα για τους συμπολίτες μας που διανύουν την τρίτη ηλικία, κυριάρχησαν στις ευχές των αιρετών, οι οποίοι ευχαρίστησαν τους γηραιότερους για τη μεγάλη προσφορά τους στην οικογένεια, τη στήριξη και τη βοήθεια στην ανατροφή των παιδιών. Εξίσου σημαντικές ήταν οι ευχές και για τα παιδιά, που αποτελούν το μέλλον της χώρας. Συμπολιτευόμενοι και αντιπολιτευόμενοι δημοτικοί άρχοντες ευχήθηκαν υγεία σε όλους και διαβεβαίωσαν ότι θα είναι πάντα αρωγοί στις προσπάθειες των μελών του ΚΑΠΗ. 
Ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Καμπόλης μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου και τον ευχαρίστησε εκ μέρους της δημοτικής αρχής για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη του. Ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Μαυροειδάκος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της δημοτικής αρχής στην κα Ελένη Γουναλάκη για την προσφορά του κτιρίου του ΚΑΠΗ και διαβεβαίωσε ότι θα το αξιοποιήσουν περαιτέρω. Ο Αντιδήμαρχος Αθανάσιος Σχίζας ανακοίνωσε ότι πλέον συνδέθηκε το κτίριο με το δίκτυο ηλεκτρικού ρεύματος (λειτουργούσε μέχρι τώρα με εργοταξιακό ρεύμα) και ανήγγειλε ότι ξεκινούν οι διαδικασίες για την πυρασφάλεια.
Θερμές ευχές απηύθυναν επίσης ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Νίκος Χατζητρακόσιας, ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γιάννης Κρεμύδας, οι πρόεδροι των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων Παναγιώτης Καμαρινόπουλος, Ζεφυρίου Γιώργος Κούρκουλος και Φυλής Βαγγέλης Σταματάκος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιώργος Κρητικός, Θεοδόσης Δρόλιας, Γιώργος Αβράμης και Δημήτρης Τσιουμπρής, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ζεφυρίου Ηλίας Κοκκίνης, το μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Άνω Λιοσίων Λία Καψή, ο πρώην Δήμαρχος Ζεφυρίου Γιάννης Λάπας.
Η Αναπληρώτρια Δήμαρχος Τζένη Μπάρα ευχαρίστησε την ΚΕΔΗΦ και τον πρόεδρό της Γκίκα Χειλαδάκη, καθώς και τους προέδρους των Παιδικών Σταθμών για την προσφορά της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας και των εδεσμάτων του μπουφέ, καθώς και τις κυρίες Ισιδώρα και Αλέκα για την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης.
Δείτε τη χορωδία του ΚΑΠΗ:

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου