Μάχη με το χιόνι στη Λεωφόρο Φυλής και καβγάς Παππού με ΟΑΣΑ

Επάνω ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς με τους Αντιδημάρχους Γιάννη Μαυροειδάκο και Σπύρο Μπρέμπο στο μέτωπο του χιονιού και κάτω στιγμιότυπα από την προσπάθεια
Μάχη με το χιόνι για να μείνει ανοιχτή η λεωφόρος Φυλής δίνει με το πυκνό χιόνι, από το μεσημέρι της Τρίτης,10 Φεβρουαρίου, ο Δήμος Φυλής. Στόχος του Δήμου είναι να μην διακοπεί η συγκοινωνιακή πρόσβαση προς τη Φυλή ώστε να εξυπηρετηθούν οι κάτοικοι κι οι επισκέπτες. Ωστόσο η προσπάθεια είναι δύσκολη, λόγω της έντασης του καιρικού φαινομένου, καθώς το ύψος του χιονιού, σε πολλές περιπτώσεις, φτάνει το μισό μέτρο. 
Εν τω μεταξύ, αργά το απόγευμα ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς διαμαρτυρήθηκε έντονα στο αμαξοστάσιο του ΟΑΣΑ επειδή οι οδηγοί των λεωφορείων, ακολουθώντας τις υπηρεσιακές εντολές, αποβίβαζαν τους επιβάτες που κατευθύνονταν στη Φυλή, στο ύψος της Παναγίας Κανάλας. Ο Δήμαρχος απαίτησε να πραγματοποιηθούν, κανονικά, προς τη Φυλή τα δρομολόγια των λεωφορείων, αναλαμβάνοντας ο ίδιος την ευθύνη ότι ο δρόμος θα μείνει ανοιχτός. 
Εξάλλου, με τη βοήθεια του Δήμου απεγκλωβίστηκαν από το χιόνι κι επέστρεψαν στη Φυλή επιβάτες επιβατικών αυτοκινήτων που κινούνταν στο δρόμο προς Δερβενοχώρια, σε μικρή απόσταση από τη Μονή Κλειστών. 
Στο μέτωπο του χιονιού βρίσκονται από το μεσημέρι της Τετάρτης ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, οι Αντιδήμαρχοι Μιχάλης Οικονομάκης, Σπύρος Μπρέμπος και Γιάννης Μαυροειδάκος, η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ελένη Λιάκου και οι Τοπικοί Σύμβουλοι Στέλιος Νίκας και Βαγγέλης Σταματάκος, οι οποίοι έχουν μετατρέψει σε στρατηγείο το Δημαρχείο, στη Πλατεία της Φυλής.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου