Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Σύλλογο Γονέων του 7ου Δημοτικού Άνω Λιοσίων

O Παναγιώτης Λουμάκης επανεκλέχθηκε Πρόεδρος στο Σύλλογο Γονέων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων, μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στις 23 Μαρτίου 2015. Aντιπρόεδρος εκλέχθηκε η Κατερία Μπλούχαρη:  
Η πλήρης σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής:
ΛΟΥΜΑΚΗΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  (Πρόεδρος)
ΜΠΛΟΥΧΑΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ  (Αντιπρόεδρος)
ΛΟΥΜΙΔΗ-ΚΟΛΛΙΑ-ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ  (Γραμματέας)
ΚΑΒΑΘΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Ειδ.γραμματέας)
ΜΠΟΥΡΝΑΚΑ ΛΙΑ  (Ταμίας)
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΕΛΕΝΗ  (μέλος)

ΚΟΥΛΟΥΡΗ  ΕΛΕΝΗ   (μέλος)
Παρακάτω δείτε στγμιότυπα από τις αρχαιρεσίες και αναμνηστική φωτό με τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και το Πρόεδρο της Ένωσης Γονέων, Βίκο Χατζητρακόσια


Μετά τη συγκρότησή του σε σώμα, το νέο ΔΣ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ 7ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ  ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ  ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ  ΕΔΕΙΞΑΝ  ΟΤΙ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ.   
ΚΑΘΕ  ΠΡΩΙ 8 με 9 ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ.  ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ  ΑΦΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ  ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
ΕΠΙΣΗΣ  ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ.
ΤΟ ΔΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου