Λάμψη, νιάτα κι ομορφιά στα εγκαίνια του «ΥOU NAILS SWITZERLAND»

Η τελετή των εγκαινίων 
Η Εύη ανάμεσα στον πατέρα της Γιάννη Χριστοφή και τη μητέρα της Αγγελική Παπαδάτου 
'Ενας υπερσύγχρονος κι άνετος χώρος 
Το υψηλών προδιαγραφών Ινστιτούτο περιποίησης νυχιών κι αισθητικής προσώπου με την επωνυμία «ΥOU NAILS SWITZERLAND» εγκαινιάστηκε το βράδυ του Σαββάτου 28 Φεβρουαρίου στην πλατεία Δημαρχείου Άνω Λιοσίων και πιο συγκεκριμένα στην οδό Σωτήρη Πέτρουλα. Πρόκειται για έναν υπερσύγχρονο κι άνετο χώρο με υψηλής ποιότητας προϊόντα κι επαγγελματίες αισθητικούς που εγγυώνται το άρτιο αποτέλεσμα. 
Η μέρα των εγκαινίων τα οποία τελέστηκαν από τον εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου κι Ελένης πατήρ Φανούριο, υπήρξε ξεχωριστή για την ιδιοκτήτρια του Ινστιτούτου Εύη Χριστοφή, κόρη του γιατρού Γιάννη Χριστοφή και της γνωστής γιατρού κι επί σειρά ετών Δημοτικής Συμβούλου της πόλης των Άνω Λιοσίων Αγγελικής Παπαδάτου. Έχοντας στο πλευρό της την οικογένεια, συγγενείς και δεκάδες φίλους, η Εύη απόλαυσε τη λαμπερή βραδιά και δέχθηκε συγχαρητήρια κι ευχές για καλές δουλειές.
Ως γνήσια ελληνική εκδήλωση εγκαινίων, η γιορτινή βραδιά έκλεισε με τη ρίψη βεγγαλικών, κέρασμα κι ελληνικούς χορούς. Ευχές κι από εμάς για καλές δουλειές γεμάτες λάμψη, νιάτα και ομορφιά σε πρόσωπα και νύχια! 

Χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την τελετή των εγκαινίων

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου