Επιδρομή της Φυλής στο πανηγύρι του Μενιδίου

Ο Πήλιος συνόδευσε τα παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα
Πάντα έτοιμος για μια χορευτική φιγούρα ο Σπύρος Μπρέμπος
Πατήρ και υιός (Νικόλας Μπρέμπος) στη σκηνή του Μενιδιάτικου πανηγυριού
Η εξαιρετική ορχήστρα που συνόδευσε τον Πήλιο
Άποψη της σκηνής και της πίστας που ήδη έχει πάρει φωτιά
Ο κόσμος μεράκλωσε με το πρόγραμμα του Πήλιου
Επέλαση του Δήμου Φυλής στην πίστα με τους Νότη Μπρέμπο, Νίκο Τσουκλείδη
και Αργύρη Αργυρόπουλο
Τσαλίμια του Νίκου Τσουκλείδη που τον κρατά ο Αργύρης Αργυρόπουλος,
ενώ η Μαρία Ναυροζίδου αποθανατίζει τη σκηνή
Αφιέρωση του Πήλιου στον αδελφό του Νότη και στο Μενιδιάτη φίλο του 
Ο Νότης Μπρέμπος στο τσακίρ κέφι, με το Σώστη Δακτυλίδη και τον Αργύρη Αργυρόπουλο
Ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Φυλής, Αργύρης Αργυρόπουλος με τους Δημοτικούς Συμβούλους Αχαρνών Κώστα Ρούσσα, Γιώργο Σιδηρόπουλο και Γιώργο Σταύρου 
Ο Αντιδήμαρχος Φυλής Σπύρος Μπρέμπος, έκλεψε, με την ιδιότητα του τραγουδιστή, την παράσταση, στην πρώτη μέρα των εορταστικών εκδηλώσεων του Μενιδιάτικου πανηγυριού. Δεν αρκέστηκε να συνοδεύσει τα χορευτικά, αλλά μετά την ολοκλήρωση του παραδοσιακού χορευτικού προγράμματος έστησε στην Κεντρική Πλατεία του Μενιδίου τρικούβερτο μεταμεσονύκτιο γλέντι. 
Τον «Πήλιο» συνόδευσε η εξαιρετική παραδοσιακή ορχήστρα του, ενώ στο πλευρό του βρέθηκε, με το βιολί και ο γιος του Νικόλας Μπρέμπος, γνωστός και ως «Μπαράκος». 
Μάλιστα για να ευχαριστήσουν τον κόσμο όχι μόνο έστησαν χορευτικό πρόγραμμα, αλλά, στο τέλος δέχθηκαν παραγγελιές, ξεστρατίζοντας από τα μονοπάτια της παραδοσιακής μουσικής, στο λαϊκό τραγούδι. 
Μεταξύ εκείνων που δεν μπόρεσαν να αντισταθούν και μπήκαν στο χορό ήταν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Φυλής Αργύρης Αργυρόπουλος, η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Μενιδίου Μαρία Ναυροζίδου ο υπεύθυνος των Πολιτιστικών του Δήμου Αχαρνών Νίκος Τσουκλείδης, ο εκ Φυλής ορμώμενος Τοπικός Σύμβουλος Αχαρνών Σώστης Δακτυλίδης (το γένος Κατάρα) και ο μερακλής με τους πολλούς Μενιδιάτες φίλους, αδελφός του Σπύρου Μπρέμπου, Νότης.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου