Εγκάρδια υποδοχή των εκπροσώπων του Δήμου Φυλής στο Αμαξοστάσιο Άνω Λιοσίων








Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την επίσκεψη 


Αντιπροσωπεία του Δήμου Φυλής παρευρέθηκε, στον πανηγυρικό εσπερινό που τελέσθηκε, το απόγευμα της Τετάρτης, 20 Μαΐου 2015, στο εκκλησάκι των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στο Αμαξοστάσιο Άνω Λιοσίων (ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΠΑΝΟΡΑΜΑ). 
Την αντιπροσωπεία, που αποτελούσαν ο Γενικός Γραμματέας Αργύρης Αργυρόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Οικονομάκης, ο Αναπλ. Δήμαρχος Μαρίνος Σαρλάς, ο Διευθυντής της Κοινωνικής Υπηρεσίας Γιώργος Βέλης και η υπάλληλος της ίδιας Υπηρεσίας Δόξα Μιχάκη, υποδέχθηκαν θερμά η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι της ΑΕ Οδικές Συγκοινωνίες (Ο.ΣΥ ΑΕ), επισημαίνοντας ότι ήταν η πρώτη φορά που ο Δήμος συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις. Τόνισαν ακόμα ότι υπάρχουν περιθώρια συνεργασίας για την επίλυση προβλημάτων, με στόχο τη βελτίωση της συγκοινωνιακής εξυπηρέτησης στην περιοχή.
Φιλόξενοι οικοδεσπότες, από πλευράς Διοίκησης Ο.ΣΥ ΑΕ, ο Διευθύνων σύμβουλος Ο.ΣΥ. Α.Ε. Γιάννης Οικονόμου, ο Γενικός Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού και Πόρων Σταμάτης Παπαγεωργίου, ο Διευθυντής Αμαξοστασίου Άνω Λιοσίων Ανδρέου Ανδρέας καθώς και οι διευθυντές αμαξοστασίων κκ Καρατζαφέρης, Τσαγκοπιάκος, Κυροδήμος και Μωραΐτης. 
Εξαιρετικά εγκάρδιοι και οι εκπρόσωποι των εργαζομένων και συγκεκριμένα ο Γενικός Γραμματέας του συνδικάτου εργαζομένων Ο.ΣΥ Κωνσταντίνος Σιορίκης και τα μέλη του ΔΣ κκ Χριστοφορίδης, Καρακωνσταντής, Νικολακόπουλος και Κατσιάδας, 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου