Συγχαρητήρια και επισημάνσεις του Πήλιου στους νέους της Χασιάς

ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΡΕΜΠΟΣ
Χαιρετίζει τις οικολογικές πρωτοβουλίες του Συλλόγου Νέων Φυλής Η ΦΥΛΗ, ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Μπρέμπος. «Η ευαισθητοποίηση των νέων ανθρώπων μας γεμίζει με ελπίδα, καθώς στην προσπάθεια για την ανάδειξη των περιοχών φυσικού κάλλους και των αρχαιολογικών μας θησαυρών δεν περισσεύει κανένας» επισημαίνει ο Σπύρος Μπρέμπος και διαβεβαιώνει ότι ο Δήμος θα βρίσκεται στο πλευρό τους. 
Ο Αντιδήμαρχος έκανε, δοθείσης ευκαιρίας και μια επισήμανση. «Το μεγάλο δίδαγμα από την εκστρατεία καθαριότητας των νέων στην περιοχή της Πηγής είναι ότι πρέπει να εντείνουμε την περιφρούρηση  και κυρίως να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο, ώστε να διατηρεί την Πηγή και τον ευρύτερο χώρο καθαρό. Δεν πάνε είκοσι μέρες από τότε που ο Δήμος έκανε ολόκληρη επιχείρηση για να καθαρίσει την Πηγή, χρησιμοποιώντας μάλιστα και πιεστικό μηχάνημα οχήματος του Συνδέσμου Προστασίας της Πάρνηθας. Το ίδιο διαπιστώσαμε και κατά την αποψίλωση στο Αρχαίο Φρούριο Φυλής, αλλά και σε κατοικημένες περιοχές όπου μάλιστα συχνάζουν και παιδιά, όπως στην Παιδική Χαρά της Χασιάς. Ο Δήμος θα εξακολουθήσει να προσπαθεί, αλλά χρειάζεται η συμβολή όλων για να διατηρήσουμε τους χώρους στην κατάσταση που πρέπει», κατέληξε ο Σπύρος Μπρέμπος.  
Στη φωτό ο Σύλλογος Νέων, μετά από την πρόσφατη επιχείρηση καθαριότητας στην Πηγή.


Στην επόμενη φωτογραφία ο χώρος της Πηγής όπως τον βρήκε ο Σπύρος Μπρέμπος, πριν πάει εκεί ο Σύλλογος Νέων...


...και στην επόμενη φωτό πως τον παρέδωσε...


Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν σκηνές από την επιχείρηση καθαριότητας του Πήλιου στην Πηγή (και μάλιστα με μουσική υπόκρουση από τον ίδιο), καθώς και στο αρχαίο Φρούριο Φυλής:





0 comments:

Δημοσίευση σχολίου