Πολλές και φέτος οι επιτυχίες του Φροντιστηρίου ΑΛΦΑ στις Πανελλαδικές

Ο Διευθυντής Σπουδών του ΑΛΦΑ,
Απόστολος Ραβάνης
Δεν πτοείται από τις δυσκολίες των θεμάτων το φροντιστήριο ΑΛΦΑ. 
Παρά τον ομολογουμένως μεγάλο βαθμό δυσκολίας των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων, το φροντιστήριο κράτησε ψηλά τη σημαία των επιτυχιών κατορθώνοντας να βάλει στην πολυπόθητη λίστα του 68 επιτυχόντες. 
Από αυτούς οι 34 εισήχθησαν σε πανεπιστημιακές σχολές, εκ των οποίων οι 33 στην Αθήνα, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό στις σημερινές οικονομικές συνθήκες. Επτά (7) επιτυχόντες συγκέντρωσαν πάνω από 18 χιλ. μόρια, εκ των οποίων οι 2 πάνω από 19 χιλ. 
Οι υψηλές βαθμολογίες έφεραν και την εισαγωγή σε περιζήτητες σχολές όπως στην Ηλεκτρολόγων μηχανικών του ΕΜΠ ( Κορκοβίλη Ιωάννα-Τόλιας Δημήτρης-Σχίζα Δάφνη), στην Ιατρική Πατρών (Σαμαρά Σοφία), στη Νομική Θεσσαλονίκης ( Θεοδώρου Κατερίνα-Καρδάσης Παναγιώτης) και στη φιλολογία Αθηνών (Θεοδώρου Μαρία). Αξιοσημείωτη είναι εξάλλου και η επίδοση 6 επιτυχόντων που συγκέντρωσαν πάνω από 17 χιλ. μόρια, ανεβάζοντας το δείκτη επιτυχίας του Φροντιστηρίου.
Όπως είναι φυσικό, η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ικανοποίησε το Διευθυντή Σπουδών Απόστολο Ραβάνη, ο οποίος, άλλωστε, είχε μιλήσει, από την ημέρα της ανακοίνωσης των βαθμολογιών ότι περίμενε σημαντικές επιτυχίες. Ο Διευθυντής Σπουδών του ΑΛΦΑ δεν παρέλειψε να εκφράσει τα συγχαρητήριά του σε όλους τους υποψηφίους, επισημαίνοντας, ότι, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, όλοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Συνεχάρη ακόμα τους γονείς τους, επισημαίνοντας ότι η υποστήριξή τους, ιδιαίτερα στη παρούσα οικονομική συγκυρία, υπήρξε πραγματικά συγκινητική.
Τώρα πλέον απομένει η καθιερωμένη τελετή της βράβευσης των επιτυχόντων, που έχει προγραμματισθεί για την Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015 (20:00), ενώ, φυσικά, συνεχίζονται οι εγγραφές για το εκπαιδευτικό έτος 2015-2016.
Ιδού η αναλυτική λίστα των επιτυχόντων του ΑΛΦΑ:

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου