Τώρα γελάνε και στα δικαστήρια με τη ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ

Με τη ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ γελάμε, χρόνια τώρα, όλοι εμείς που μένουμε στα Δυτικά. Απολαμβάνουμε το πηγαίο κι αυθόρμητο χιούμορ της, έστω κι αν της βγαίνει στην προσπάθειά να διαβάλλει και να συκοφαντήσε. Γιατί, στην τελική, το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει.
Από σήμερα το μεσημέρι όμως, έχουν το προνόμιο να γελάνε με τη ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ και οι κάτοικοι των περιοχών που βρίσκονται κοντά στα δικαστήρια της Ευελπίδων, δηλαδή στου Γκύζη, στην Άνω Κυψέλη, στο Πεδίο του Άρεως και στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.
Αιτία η Απόφαση του 6ου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου, το οποίο κήρυξε πανηγυρικά αθώο το Δήμαρχο Χρήστο Παππού και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Άνω Λιοσίων απ’ όλες τις κατηγορίες που αφορούσαν στις ανανεώσεις συμβάσεων εργαζομένων την περίοδο 2007-2010. 
Η ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ είχε ουσιαστικά προαναγγείλει την καταδίκη των κατηγορουμένων, παρουσιάζοντάς τους σαν μεγάλους εγκληματίες, επειδή τόλμησαν να δώσουν ψωμί σε συντοπίτες μας, που είχαν ανάγκη για δουλειά. 
Επικαλούμενη ένα σωρό ανοησίες, βασισμένες, όπως πάντα, «σε καλά πληροφορημένες πηγές» η ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ αγνόησε, ως συνήθως, τη γνώμη των ειδικών που προανήγγειλαν ότι η Απόφαση θα ήταν απαλλακτική. Πέρα από αυτό όμως, αγνόησε τη βασικότερη αρχή της ποινικής διαδικασίας δηλαδή το τεκμήριο της αθωότητας του κατηγορουμένου. 
Επιπλέον αδιαφόρησε για την πολιτική παράμετρο του όλου ζητήματος, επειδή στην προεκλογική περίοδο δεν ασχολείτο με κανέναν άλλο, εκτός από το Μπουραΐμη. Γιατί αν είχε ασχοληθεί θα θυμόταν πως ο Χρήστος Παππούς είχε επισημάνει, εγκαινιάζοντας το εκλογικό του κέντρο, ότι οι δικαστικές κατηγορίες εναντίον του, που και τότε επέσειε η ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ, αφορούσαν στην προσπάθειά του να δώσει μεροκάματο στους συμπολίτες μας. Κι ότι η μετέπειτα ανάδειξή του στο αξίωμα του Δημάρχου σήμανε την πολιτική του δικαίωση. 
Όλα αυτά όμως έχουν ελάχιστη σημασία για τη ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ που για το μόνο που ενδιαφέρεται είναι να επανακάμψει, το ταχύτερο δυνατό, ο Μπουραΐμης, για τους λόγους που όλοι γνωρίζουμε.
Ας μην την κατηγορούμε όμως. Με όλα αυτά καταφέρνει να διασκεδάζει τον κόσμο σε μια δύσκολη εποχή. Έχοντας διαπιστώσει ότι του χρειάζεται γέλιο, φροντίζει να του το προσφέρει αφειδώς κάθε μέρα, λανσάροντας, σε παγκόσμια πρωτοτυπία, ένα νέο μοντέλο ιστοσελίδας, δηλαδή την αυτοδιοικητική επιθεώρηση. 
Προβλέπουμε μάλιστα ότι, μετά την σημερινή της επιτυχία στην Ευελπίδων, το καλοκαίρι, θα την απολαύσουμε και στο Δελφινάριο… Με το καλό!!!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου