Οργή για τη θρασύτατη διάρρηξη από τσιγγάνους στο Πανόραμα

ΟΛΓΑ ΓΙΩΤΗ
Ξεχειλίζει από αγανάκτηση η επιστολή της συντοπίτισσάς μας Όλγας Γιώτη, που είδε, για πολλοστή φορά, το σπίτι της ρημαγμένο από τους τσιγγάνους του καταυλισμού που δημιουργήθηκε παράνομα έξω από το αμαξοστάσιο, στο Πανόραμα. 
Ιδού τι γράφει στην επιστολή διαμαρτυρίας:

Είμαι δημότης του Δήμου Φυλής και μένω στα Άνω Λιόσια κοντά στο αμαξοστάσιο και στον καταυλισμό των τσιγγάνων που υπάρχει εκεί. 
Χθες για πολλοστή φορά (έχουμε χάσει ειλικρινά το λογαριασμό εδώ και χρόνια) νεαροί τσιγγάνοι διέρρηξαν το σπίτι μας. Θα μου πείτε και αφού έχει συμβεί τόσες φορές γιατί αυτή η φορά έχει σημασία τόση πολλή μάλιστα που θέλετε να αναρτηθεί σε κάποιο ενημερωτικό μέσο; Έχει. Γιατί δεν διέρρηξαν απλά, κατέστρεψαν κιόλας. Το σπίτι θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο. Κατέστρεψαν πόρτες αλουμινίου ξηλώνοντάς τες κυριολεκτικά, κατέστρεψαν σιδεριές σε παράθυρα ξηλώνοντάς τες μαζί με το μάρμαρο (!), πέταξαν ό,τι έπιασαν στα χέρια τους στο πάτωμα (μέχρι και τα σαμπουάν στον μπάνιο), πάτησαν με τις λάσπες πάνω στα έπιπλα και στους καναπέδες και τόσα άλλα που ειλικρινά δεν θέλω καν να τα θυμάμαι.... Και όλα αυτά για να πάρουν ένα laptop και καναδυό χρυσαφικά. Τι μένος…
Και ρωτάω την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, τον ΔΗΜΟ, την ΠΟΛΙΤΕΙΑ, τον κάθε αρμόδιο: Ως πότε ΚΥΡΙΟΙ θεωρείται ότι μπορεί να συμβαίνει αυτό; Μέχρι να βρείτε εμάς σφαγμένους; Μέχρι να βρείτε τους ληστές σφαγμένους; Ή μέχρι να μετακομίσουμε;
ΝΤΡΟΠΗ στους εκλεγμένους τοπικούς άρχοντες των τελευταίων 20 ετών ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ (με αντάλλαγμα να φανταστώ) ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΑ ΡΗΜΑΞΕΙ και τις ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ!
ΝΤΡΟΠΗ στην αστυνομία που δεν μπορεί όχι μόνο να τους σταματήσει αλλά ούτε καν να τους ελέγξει κάπως!
ΝΤΡΟΠΗ σε όλους μας που αφήνουμε αυτή τη κατάσταση να διαιωνίζεται χωρίς διαμαρτυρίες χωρίς συλλογική κίνηση και δράση!
Η οργή είναι μια μικρή λέξη για να περιγράψει το ποτάμι που έχει ξεχυθεί εδώ και καιρό.
Ας μην θρηνήσουμε θύματα μόνο! Γιατί τότε το αίμα θα βάψει τα χέρια των υπευθύνων και μόνο...

1 σχόλιο: Γράψτε το σχόλιο σας...