Απευθύνουμε κάλεσμα στους νέους λέει ο Μαρίνος Σαρλάς

Αριστερά ο Πρόεδρος Μαρίνος Σαρλάς και δεξιά φωτό από εξόρμηση της Επιτροπής Νέας Γενιάς στο Λύκειο Ζεφυρίου
Το "παιδομάζωμα" αποδίδει. Το κάλεσμα της Επιτροπής Νέας Γενιάς προς τους νέους της πόλης βρίσκει ανταπόκριση. Στους δύο μήνες που έχει συγκροτηθεί, το προφίλ της στο facebook ξεπέρασε τα 1010 άτομα. Εξίσου σημαντικός είναι ο αριθμός των αιτήσεων που έχουν υποβληθεί εγγράφως. Πάνω από 500 νέοι συμπλήρωσαν το σχετικό έντυπο κι έχουν πλέον απευθείας διασύνδεση με την Επιτροπή. 
Φυσικά τα μέλη της Επιτροπής δεν πρόκειται να σταματήσουν την προσπάθεια συσπείρωσης των νέων της περιοχής. Απεναντίας συνεχίζουν ακάθεκτοι μιλώντας καθημερινά με πολύ κόσμο, στους χώρους συνάθροισης της νεολαίας. Επίσης αξιοποιούν τη σύγχρονη τεχνολογία και ιδίως το διαδίκτυο για να συζητήσουν και κυρίως για να ακούσουν τις απόψεις και τις αγωνίες των νέων. 
Ο Πρόεδρος της Επιτροπής και Αναπλ. Αντιδήμαρχος Μαρίνος Σαρλάς είναι αισιόδοξος. «Πάμε πολύ καλά και κυρίως διαπιστώνουμε ότι έχουμε πολύ καλή χημεία μεταξύ μας. Η Επιτροπή λειτουργεί με πολυφωνία και βρίσκεται κοντά στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν τα μέλη της. Στόχος μας είναι η αλληλεπίδραση ανάμεσα στους νέους κι όχι η ένταξη της σκέψης και της δραστηριότητάς τους σε ένα πλαίσιο. Αναζητούμε κοινά σημεία και πάνω σε αυτά δουλεύουμε. Θέλουμε να νιώθουν όλοι ελεύθεροι να εκφράσουν το δημιουργικό τους πνεύμα κι όχι να καταπιέζονται» δηλώνει ο Μαρίνος Σαρλάς, ο οποίος επισημαίνει ακόμα ότι η προσπάθεια συσπείρωσης πρέπει να συνεχιστεί. «Θέλουμε επαφή με όσο το δυνατό περισσότερους νέους. Τους περιμένουμε να δηλώσουν «παρών» στην προσπάθειά μας στο inbox του facebook https://www.facebook.com/profile.php?id=100010885201950 ή να στείλουν email στο epitropineasgeniasfylis@gmail.com καταλήγει ο Αναπλ. Δήμαρχος.