Σκληρή απάντηση Δημήτρη Καμπόλη για τις πληρωμές των εργαζομένων στους συκοφάντες - ψευδολόγους

Σκληρή απάντηση σε ανώνυμα δημοσιεύματα που επιχειρούν να εμφανίσουν απλήρωτους του εργαζόμενους του Δήμου Φυλής, δίνει ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Εσόδων κος Δημήτρης Καμπόλης. Ιδού τι ακριβώς αναφέρει:
Απέναντι στους συκοφάντες - ψευδολόγους που κρύβονται πίσω από την ανωνυμίας τους  επιχειρώντας  να ρίξουν λάσπη με άθλια λιβελογραφήματα,  έχω να δηλώσω τα εξής: «Ουδέποτε εργαζόμενοι του Δήμου Φυλής επί Δημαρχίας Χρήστου Παππού έχουν μείνει απλήρωτοι.
Και αυτό, γιατί τόσο ο Δήμαρχος όσο και οι συνεργάτες του σε αντίθεση με την προηγούμενη Διοίκηση του κ. Δημήτρη Μπουραΐμη, έχουν τακτοποιήσει όλες τις οικονομικές υποθέσεις του Δήμου από το 2014 που αναλάβαμε και για όσα ακόμη χρόνια θα έχουμε την τιμή να μας εμπιστεύονται οι συμπολίτες μας, στο τιμόνι του Δήμου.  
Για μας οι εργαζόμενοι,  είναι σύμμαχοι και συνεργάτες στον καθημερινό αγώνα που δίνουμε, για την  πρόοδο και την ανάπτυξη του Δήμου Φυλής. Γι αυτόν ακριβώς το λόγο, στο  θέμα των πληρωμών τους,  η ευαισθησία είναι δεδομένη. Σε αντίθεση μάλιστα, με το πρόσφατο παρελθόν,  όπου εν καιρώ κρίσης, έμεναν για μεγάλα χρονικά διαστήματα απλήρωτοι, με αποτέλεσμα ο Δήμος να μη λειτουργεί.  

Σήμερα, έχοντας τακτοποιήσει το ζήτημα της καθυστέρησης των μισθών, που όλη την προηγούμενη τετραετία  δημιουργούσε στους εργαζόμενους του Δήμου μια διαρκή ανασφάλεια,  είμαστε στην ευχάριστη θέση να τους κοιτάμε στα μάτια και για τις Άγιες μέρες του  Πάσχα τους ευχόμαστε από καρδιάς, Καλή Ανάσταση.