Πρωταθλητές Ελλάδος και στους Εφήβους οι Λεωντίδες Άνω Λιοσίων

 Την κατάκτηση του  Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων πανηγυρίζει η ομάδα των Λεωντίδων και η πόλη των Άνω Λιοσίων από χθες! Μόλις μια βδομάδα μετά την 1η θέση στο Πανελλήνιο Παμπαίδων, οι αθλητές των Λεωντίδων Άνω Λιοσίων κατέκτησαν 4 μετάλλια, οδηγώντας για μια ακόμη χρονιά την ομάδα μας στην 1η θέση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων, με την Εορδαία και τους Ολύμπιους Κατερίνης να κατατάσσονται στη 2η και 3η θέση αντίστοιχα.
Σε αυτό το πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, που διεξήχθη το Σάββατο 23 Απριλίου 2016 στην Πτολεμαΐδα, η ομάδα μας συνέχισε την παράδοση που έχει δημιουργήσει σε αυτή την ηλικιακή κατηγορία,καθώς έχει κατακτήσει 14 φορές τα τελευταία 19 χρόνια την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων!

Αναλυτικά, οι αθλητές των Λεωντίδων είχαν τις παρακάτω διακρίσεις:

·                     Ιωσηφίδης Μιχάλης 1η θέση στα 98 κιλά
·                     Ζάβαλης Ανδρέας 3η θέση στα 60 κιλά
·                     Χειλετζάρης Χρήστος 3η θέση στα 74 κιλά
·                     Βιτσεντζάτος Αντώνης 3η θέση στα 120 κιλά
·                     Τσούλφας Σάββας 4η θέση στα 55 κιλά
·                     Μαυρόπουλος Παναγιώτης 4η θέση στα 60 κιλά
·                     Αθανασόπουλος Σπύρος 4η θέση στα 98 κιλά
·                     Παλαβός Κων/νος 6η θέση στα 120 κιλά
Ο προπονητής των Λεωντίδων Νίκος Αποστόλου έκανε την παρακάτω δήλωση μετά τους αγώνες:
" Οι αθλητές της ομάδας μας, πραγματοποιώντας και πάλι μια συγκλονιστική εμφάνιση, κατάφεραν να κατακτήσουν ένα ακόμη Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Αν και φέτος ήταν μια χρονιά ανανέωσης σε όλα τα επίπεδα, δουλέψαμε σκληρά με νέα παιδιά κυρίως και καταφέραμε να φέρουμε ξανά πολύ σημαντικές ατομικές και ομαδικές διακρίσεις. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους και συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά".