Με πολλές και καλές βουτιές το 1ο Φεστιβάλ Κολύμβησης του Δήμου Φυλής






Με τη συμμετοχή δεκάδων παιδιών των Ακαδημιών του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού η «Πάρνηθα» πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 14 Μαΐου, το 1ο Φεστιβάλ Κολύμβησης του Δήμου Φυλής.
Σε κλίμα ενθουσιασμού και ευγενούς άμιλλας, οι μικροί κολυμβητές αλλά και οι γονείς τους συμμετείχαν σε μια γιορτή του αθλητισμού, όπου αναδείχθηκαν οι κόποι και οι προσπάθειες προπονητών και αθλητών για της φετινής κολυμβητικής περιόδου. 
Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ τιμήθηκαν από τον Δήμο Φυλής και οι κορυφαίοι αθλητές της κολύμβησης με διεθνείς νίκες στο πλούσιο βιογραφικό τους, Μάρθα Μάτσα και Γιάννης Καρπουζλής.
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού Γιώργος Μαυροειδής ευχαρίστησε θερμά τόσο τον Δήμαρχο όσο και το Δημοτικό Συμβούλιο για την αμέριστη στήριξή τους στο έργο του καθώς και τους διακριθέντες τιμώμενους αθλητές που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Δήμου.
Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς από την πλευρά του κατά τον σύντομο χαιρετισμό υπογράμμισε, ότι ο στόχος για την απρόσκοπτη λειτουργία του κολυμβητηρίου που έπασχε εδώ και χρόνια έχει επιτευχθεί. 
«Επόμενος στόχος μας τώρα είναι,  η περαιτέρω βελτίωση της λειτουργίας του με ακόμα περισσότερα παιδιά» επεσήμανε ο Δήμαρχος.
Από κει και ύστερα το λόγο ή μάλλον το βήμα των βατήρων είχαν οι αθλητές και οι αθλήτριες των Ακαδημιών που επιδόθηκαν σε …καλές βουτιές που τους χάρισαν μετάλλια αλλά και το θερμό χειροκρότημα του κόσμου. 
Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 



































Και οι απονομές 






































Δείτε και τα σχετικά videos με τους χαιρετισμούς του Προέδρου Γιώργου Μαυροειδή και του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού