Στον εισαγγελέα η υπόθεση για τις μαύρες τρύπες των 8 εκατ. και των 853 χιλ. στα ταμεία του Μπουραΐμη

Η Πρόεδρος του Δημοτικού
Συμβουλίου Ζωή Αρβανιτάκη κατέθεσε
μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία
Μηνυτήρια αναφορά προς τους εισαγγελείς δίωξης οικονομικού εγκλήματος και εσωτερικών υποθέσεων, με την οποία θέτει υπόψη τους τις καταγγελίες Παππού στο Δημοτικό Συμβούλιο  ΚΛΙΚ ΕΔΩπερί ελλείμματος 853 χιλ. ευρώ στον Αθλητικό Οργανισμό «ΠΑΡΝΗΘΑ» και τουλάχιστον 8 εκατ. ευρώ στο Δήμο, επί Δημαρχείας Μπουραΐμη, κατέθεσε η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ζωή Αρβανιτάκη.
Μαζί με τη μηνυτήρια αναφορά η Ζωή Αρβανιτάκη κατέθεσε και σειρά εγγράφων τα οποία, όπως τονίζει, τεκμηριώνουν τα καταγγελλόμενα. Προσθέτει ακόμα ότι ήδη έχει κατατεθεί προγενέστερη μηνυτήρια αναφορά που αφορά στην ΠΑΡΝΗΘΑ αλλά και στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Φυλής (ΚΕΔΗΦ) κι επισημαίνει ότι οι δύο αναφορές πρέπει να συσχετισθούν.
«Έχω υποχρέωση, ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, να καταγγείλω στις αρμόδιες αρχές όσα υποπίπτουν στην αντίληψή μου, ιδιαίτερα δε εφ’ όσον υπάρχουν βάσιμες υπόνοιες για διάπραξη οικονομικών εγκλημάτων για μη ευκαταφρόνητα ποσά» καταλήγει η μηνυτήρια αναφορά της Ζωής Αρβανιτάκη.   
Δείτε τα δύο κρίσιμα σημεία στην μηνυτήρια αναφορά της Ζωής Αρβανιτάκη που αφορούν στα ελλείμματα των 8 εκατ. και των 853 χιλ. ευρώ.
Δείτε το πλήρες κείμενο της μηνυτήριας αναφοράς που υποβλήθηκε στους δύο εισαγγελείς: