Υπόσχεται να επανέλθει δριμύτερη η ΓΡΙΖΑ

Φωτογραφικά στιγμιότυπα και Videos από την εμφάνιση της ΓΡΙΖΑΣ στο Πανηγύρι 
Αν και ο καιρός τα χάλασε, με αποτέλεσμα η ΓΡΙΖΑ να μην παρουσιάσει την παράσταση που είχε προετοιμάζει, για το βράδυ του Σαββάτου ανήμερα της γιορτής των Πολιούχων ωστόσο, το ‘πε και το ‘κανε!
Το βράδυ της Κυριακής 22 Μαΐου, έδωσε επί σκηνής τον καλύτερό της εαυτό. Τα μέλη του Συλλόγου πάντως, υπόσχονται να επανέλθουν δριμύτερα. Δείτε την παρακάτω ανακοίνωση και θα καταλάβετε… 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ενημερώνουμε τα μέλη και τους φίλους της "Γρίζας", ότι λόγω των άστατων καιρικών συνθηκών, η  παρουσίαση του Συλλόγου μας στις Πολιτιστικές Εκδηλώσεις για τον εορτασμό των Πολιούχων Αγ. Κων/νου & Ελένης, αναβλήθηκε για την  Κυριακή 22/5.
Η "Γρίζα" είχε προετοιμάσει μια παράσταση αναδρομή στο Λιοσιώτικο πανηγύρι με οπτικοακουστικό υλικό και συνολικά 70 μικρούς και μεγάλους χορευτές.
Δυστυχώς λόγω των νέων συνθηκών, του μικρότερο δεδομένου χρόνου επί σκηνής και ανειλημμένων υποχρεώσεων κάποιων χορευτών (Πανελλαδικές εξετάσεις κλπ), η παρουσίαση της συγκεκριμένης παράστασης καθίσταται πλέον αδύνατη.
Ωστόσο δεσμευόμαστε, ότι στην  παράσταση, που ετοιμάστηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή για το βράδυ της Κυριακής τα χορευτικά μας τμήματα θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, καθώς και ότι η παράσταση που αναβλήθηκε θα παρουσιαστεί σε μελλοντική εκδήλωση.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εμφάνιση της ΓΡΙΖΑΣ


















































Στο μεταξύ αν και φέτος ο Σπύρος Μπρέμπος δεν εμφανίστηκε στο πανηγύρι ήταν… Ωσεί παρών! Τα videos που περιλαμβάνονται στο ρεπορτάζ θα σας πείσουν…