Στο β’ Αρβανίτικο Αντάμωμα στα Οινόφυτα ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και η ΓΡΙΖΑ


 Στο β’ Αρβανίτικο Αντάμωμα  που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Οινοφύτων "Άμπελος", στο λόφο των Αγ. Αναργύρων στα Οινόφυτα Βοιωτίας, το Σάββατο 28 Μαΐου, έδωσαν το «παρών» ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς  και ο Σύλλογος Αρβανίτικου Πολιτισμού Άνω Λιοσίων η ΓΡΙΖΑ.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με αναπαράσταση του Αρβανίτικου αρραβώνα και στη συνέχεια τα χορευτικά του τμήματος Ελληνικών χορών Καλυβίων Θορικού, του Εξωραϊστικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Καλοχωρίου Αυλίδας, του Κέντρου Εκκλησιαστικής Διακονίας Οινοφύτων και της "Γρίζας", αντάμωσαν ανά δύο επί σκηνής.
Η βραδιά συνεχίστηκε με αρβανίτικο γλέντι με το Σπύρο Μπρέμπο, τον Παναγιώτη Λάλεζα και τις ορχήστρες τους, που κράτησε μέχρι το πρωί.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος,  ο Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κος Κώστας Μπακομήτρος, οι Δήμαρχοι Σαρωνικού κος Γεώργιος Σωφρόνης και Φυλής κος Χρήστος Παππούς, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Τανάγρας κα Μαρία Νίκα (Τανάγρας) και κα Γωγώ Καμπιώτου (Οινοφύτων) και η Δ.Σ. & Πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου Τανάγρας κα Ζαφειροπούλου-Στουραΐτη Ελένη.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς είχε εγκάρδια συνομιλία με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, ενώ έδωσε τα θερμά του συγχαρητήρια για την άψογη από κάθε άποψη παρουσία των χορευτικών της ΓΡΙΖΑΣ.


Ευχαριστούμε θερμά την ΓΡΙΖΑ για την παραχώρηση του φωτογραφικού υλικού 


  Ο Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακομήτρος, η Δημ.Συμβ. Τανάγρας και Πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου Τανάγρας Ζαφειροπούλου-Στουραΐτη Ελένη  και στελέχη της Περιφέρειας






 Μαζί με τον Δήμαρχο Φυλής η Αντιδήμαρχος Τανάγρας Μαρία Νίκα και η Αντιδήμαρχος Οινοφύτων Γωγώ Καμπιώτου  

Μαζί με το Δήμαρχο Φυλής η Αντιδήμαρχος Τανάγρας Μαρία Νίκα, η Δημ.Συμβ. Τανάγρας και  Πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου Τανάγρας Ζαφειροπούλου-Στουραΐτη Ελένη και ο Δήμαρχος Σαρωνικού Γεώργιος Σωφρόνης