Συγχαρητήρια Δημάρχου Φυλής στο Χοροθέατρο «ΑΜΥΝΑ»






Αν και τα παιδιά του Χοροθεάτρου «Άμυνα» αδικήθηκαν από τα τερτίπια του καιρού, με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να παρουσιάσουν την μουσικοθεατρική  παράσταση που είχαν ετοιμάσει, ωστόσο κατά τη σύντομη παρουσία τους στην σκηνή του εορταστικού τριημέρου των Αγίων Κωνσταντίνου κι Ελένης έδωσαν δείγματα γραφής!
Τα παιδιά του Ορέστη Δημητρίου και της Βίνας Ασίκη ανέβηκαν στη σκηνή των Πολιτιστικών εκδηλώσεων το βράδυ της Παρασκευής 20 Μαΐου, εν μέσω βροχής. Καλεσμένη τους  είχαν δε, προκειμένου να παρουσιάσει το μήνυμα της καμπάνιας ενάντια στην παιδική σεξουαλική κακοποίηση, την Έλενα Ράπτη.
Παρακάμπτοντας λοιπόν όλο το δικό τους πρόγραμμα μπήκαν κατευθείαν στο θέμα της καμπάνιας για το «Μυστικό της Νίκης» που είναι  μια ιστορία κινουμένων σχεδίων (3D animation video), που έχει στόχο να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει την ελληνική κοινωνία για την παιδική σεξουαλική κακοποίηση και να φτάσει σε γονείς και παιδιά σε ολόκληρη τη χώρα.
Πάντως μέσα από δύο μόνο μουσικοθεατρικά δρώμενα, το ένα μάλιστα συνδεδεμένο ακριβώς με την καμπάνια για το  «Μυστικό της Νίκης», τα παιδιά κατάφεραν όχι μόνο να περάσουν σημαντικά μηνύματα αλλά και να δώσουν ένα μικρό, αλλά γερό δείγμα της ποιοτικής καλλιτεχνικής δουλειάς που γίνεται, στο Χοροθέατρο «Άμυνα».
Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς από την πλευρά του,  καλωσορίζοντας  στο Δήμο Φυλής την Έλενα Ράπτη, δεν παρέλειψε να απευθύνει τα θερμά του συγχαρητήρια για την ευαισθητοποίηση και την πρωτοβουλία τους, τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή και Χορογράφο της ΑΜΥΝΑΣ Ορέστη Δημητρίου και την αγαπημένη ηθοποιό Βίνα Ασίκη.
Αυτό που μένει βέβαια, είναι να απολαύσουμε κάποια στιγμή και ολοκληρωμένη την παράσταση των παιδιών. 
Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εμφάνιση των παιδιών της ΑΜΥΝΑΣ




























Ιδού και μερικά χαρακτηριστικά ζωντανά στιγμιότυπα