Τραγούδια μαγεμένα σε μια γνήσια λαϊκή Βραδιά από Κατερίνα Κούκα – Λένα Αλκαίου


Το είπαν και το ‘καναν! Οι σπουδαίες ερμηνεύτριες του Ελληνικού Πενταγράμμου, Κατερίνα Κούκα και Λένα Αλκαίου που ανέβηκαν στη σκηνή της Πλατείας Ηρώων το βράδυ της Παρασκευής 27 Μαΐου, χάρισαν στο κοινό τους μια μοναδική βραδιά με αξεπέραστα ελληνικά ακούσματα, με…«Τραγούδια λαϊκά, τραγούδια μαγεμένα» όπως ακριβώς το υποσχόταν και ο τίτλος της παράστασης , στην οποία συμμετείχε και ο πολύ καλός Άρης Καμπάνος, ενώ την επιμέλεια της εξαίρετης ορχήστρας είχε, ο Νίκος Κούρος.
Ο κόσμος κάθε ηλικίας που γέμισε την Πλατεία Ηρώων, έζησε μια γνήσια λαϊκή βραδιά με πολύ κέφι και χορό.
Εξαιρετικές και με εκπληκτική σκηνική παρουσία οι δύο ερμηνεύτριες παρέσυραν το κοινό στους δρόμους του ελληνικού τραγουδιού συμμετέχοντας και το ίδιο, στα τραγούδια τους.
Οι Κατερίνα Κούκα και Λένα Αλκαίου, άλλωστε μίλησαν με λόγια από καρδιάς για τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού, επισημαίνοντας πως παρά το γεγονός ότι η αρχική ημερομηνία της εμφάνισής τους ανήμερα των Αγίων Κωνσταντίνου κι Ελένης  αναβλήθηκε λόγω καιρού, εκείνος δεν τη ματαίωσε όπως θα μπορούσε.
Ο Χρήστος Παππούς από την πλευρά του,  τους επιφύλαξε θερμή φιλοξενία κι όταν τελείωσαν τη συναυλία τους βρέθηκε στα καμαρίνια συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Ντίνα Παπαδήμα προκειμένου να τις ευχαριστήσει και να της συγχαρεί.  
Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την μουσική βραδιά





























































 





 Ιδού και δύο χαρακτηριστικά Videos