Πιστοί στο καθιερωμένο ραντεβού ΓΡΙΖΑ και Δημοτική Αρχή

Στο καθιερωμένο πλέον ραντεβού με τον Σύλλογο Αρβανίτικού Πολιτισμού η ΓΡΙΖΑ βρέθηκαν ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και πολλά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου λίγο μετά την ολοκλήρωση της λιτάνευσης της εικόνας των Αγίων Κωνσταντίνου κι Ελένης.
Η ΓΡΙΖΑ ανήμερα της πανήγυρης των Πολιούχων άνοιξε την πόρτα της φιλόξενης πολιτιστικής της στέγης, προκειμένου ο κόσμος επίσημοι και μη, Αρβανίτες κι όχι μόνο, να θαυμάσουν από κοντά τα υπέροχα λαογραφικά και ιστορικά εκθέματα, αλλά και να απολαύσουν ένα απέριττο κέρασμα, που φέτος περιλάμβανε σπιτικό λικέρ.
Ο Δήμαρχος αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως και οι βουλευτές Γιώργος Βλάχος και Θανάσης Μπούρας που επισκέφθηκαν τη ΓΡΙΖΑ αντάλλαξαν θερμές ευχές με τον Πρόεδρο Γιώργο Καραϊσκάκη και τα άλλα μέλη του Δ.Σ και φωτογραφήθηκαν με το νέο αίμα του Αρβανίτικού Συλλόγου.

Τα μικρά μέλη των χορευτικών που ντυμένα με τις παραδοσιακές τους φορεσιές λάμπρυναν τις θρησκευτικές εκδηλώσεις και χάρισαν νότες παράδοσης στην λιτάνευση που προηγήθηκε. 
Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα