«Ξενέρωσε» τους υποψήφιους των Πανελλαδικών ο Μπουραΐμης

Όπως κάθε κείμενο του Μπουραΐμη είναι ένα μνημείο του γραπτού λόγου, έτσι και το μήνυμά του με τις ευχές για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων. 
Απολαύστε το:

Μήνυμα του Δημήτρη Μπουραΐμη προς τους υποψηφίους των πανελλήνιων εξετάσεων
Αγαπητά μου παιδιά, 
Διανύετε μια από τις πιο σημαντικές περιόδους της ζωής σας, κατά την οποία καλείστε να δώσετε έναν αληθινό αγώνα για την εκπλήρωση των προσδοκιών σας. Για την ευόδωση των προσπαθειών και των κόπων σας.
Σε αυτόν τον αγώνα σας συνοδεύουν η αγάπη των γονιών σας, η φροντίδα των δασκάλων σας αλλά και οι ευχές όλων μας να ανταποκριθείτε με επιτυχία στο δύσκολο έργο σας.
Να έχετε πίστη, υπομονή και αισιοδοξία και να θυμάστε πως οι μάχες που δίνουμε σε κάθε σταθμό της ζωής μας είναι αυτές που μεγαλώνουν τη δύναμη και τη θέλησή μας για την τελική νίκη. 
Καλή επιτυχία από καρδιάς
Δημήτρης Μπουραΐμης

Καλά δε σκέφθηκε ότι τα παιδιά δίνουν έκθεση την πρώτη μέρα των Πανελλαδικών και τα "ξενέρωσε" με αυτό το χωρίς αρχή και τέλος κείμενο; Πρώτα πρώτα αν δεν υπήρχε ο τίτλος κανείς δεν θα καταλάβαινε που απευθύνεται το μήνυμα. Δεύτερον μας άφησε όλους έκπληκτους με τη διαπίστωση ότι η ζωή έχει σταθμούς λες και είναι το ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ. Τρίτον εναντίον τίνος θα επιτευχθεί η τελική νίκη;

Τελικά, ευτυχώς που ο Μπουραΐμης δεν έδινε ο ίδιος Πανελλαδικές Εξετάσεις. Γιατί θα το έχανε σίγουρα το τρένο, στο  συγκεκριμένο Σταθμό της ζωής…