Ανταπέδωσε τη φιλοξενία του Δήμου Αχαρνών ο Χρήστος Παππούς

Στην πάνω φωτό οι Δήμαρχοι έκοψαν από κοινού την κορδέλα μαζί με τον Δεσπότη στην ΙΛΕΑ και λίγες μέρες μετά, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου κι Ελένης 
Την καλή φιλοξενία που του επεφύλαξε ο Δήμος Αχαρνών κατά το πανηγύρι της Ζωοδόχου Πηγής, ανταπέδωσε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Φιλοξενία που βίωσε την Παρασκευή 6 Μαΐου ανήμερα του πανηγυριού του γειτονικού Δήμου, όταν κατά την τελετή των εγκαινίων της έκθεσης με θέμα «Ιεροί Ναοί και πανηγύρεις στις Αχαρνές» που συνδιοργάνωσαν η  ΙΛΕΑ και ο Όμιλος Φίλων «Χρήστος Τσεβάς», ο Πρόεδρος της ΙΛΕΑ Γιώργος Φυτάς ζήτησε την κορδέλα στην έκθεση του Λαογραφικού Μουσείου, να κόψει αντί για κείνον, μαζί με τους Δημάρχους Αχαρνών και Φυλής, ο Μητροπολίτης Αθηναγόρας.
Ο Γιώργος Φυτάς μάλιστα εκείνη τη μέρα, όχι μόνο έδωσε τα θερμά του συγχαρητήρια στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ.κ. Αθηναγόρα και στον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού για τη φετινή κάθοδο της εικόνας από τη Μονή Κλειστών, αλλά και υπερθεμάτισε ζητώντας την επαναφορά του εθίμου και στο Δήμο Αχαρνών.
Αυτή τη θερμή υποδοχή λοιπόν ο Χρήστος Παππούς συνεπικουρούμενος και από τον Ποιμενάρχη Αθηναγόρα την ανταπέδωσε και στο σημερινό πανηγύρι ζητώντας από τον Γιάννη Κασσαβό να κόψουν μαζί την κορδέλα των εγκαινίων της μοναδικής φωτογραφικής έκθεσης με τίτλο οι «Φωταψίες της Ουράνιας Βασιλείας, που φιλοξενείται στο Πνευματικό Κέντρο των Πολιούχων Αγίων Κωνσταντίνου κι Ελένης, με αφορμή τον εορτασμό τους.  
Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης εξάλλου δεν άφησε ασχολίαστες  τις σχέσεις καλής γειτονίας των Δήμων Αχαρνών και Φυλής, επισημαίνοντας πως η στάση των δύο Δημάρχων του προκαλεί ιδιαίτερα θετική εντύπωση.