Γιορτή του αθλητισμού το τουρνουά δημοτικών σχολείων στο μπάσκετ


Οι τελικοί τα είχαν όλα. Πάθος, θέαμα, γεμάτη εξέδρα και μαζορέτες
Τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης
η διεθνής παίκτρια Ελένη Καπογιάννη
Τα κορίτσια του 4ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων και  τα αγόρια του 3ου δημοτικού σχολείου Άνω Λιοσίων αναδείχθηκαν πρωταθλητές του 24ου Τουρνουά καλαθοσφαίρισης Δημοτικών σχολείων Δήμου Φυλής που πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία, την Κυριακή 22 Μαΐου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ζωφριάς, από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό «ΠΑΡΝΗΘΑ», σε συνεργασία με το αθλητικό σωματείο «ΕΥΝΙΚΟΣ» .
Οι αγώνες ξεκίνησαν στις 10.30 το πρωί. Συμμετείχαν 22 ομάδες από έντεκα σχολεία της περιοχής και δυο μεικτά τμήματα από το αθλητικό σωματείο ΕΥΝΙΚΟΣ. Τη 2η θέση στα κορίτσια κατέλαβε το 3ο Δημοτικό Άνω Λιοσίων, τη 2η θέση στα αγόρια το 4ο Δημοτικό Άνω Λιοσίων, την  3η θέση στα κορίτσια το 1ο Δημοτικό Ζεφυρίου και  την 3η θέση στα αγόρια το 1ο Δημοτικό Άνω Λιοσίων.
Όλες οι ομάδες που συμμετείχαν στο τέλος της εκδήλωσης πήραν από πέντε μπάλες του μπάσκετ για τα σχολεία τους, προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία του επόμενου τουρνουά.
Στην εκδήλωση τιμήθηκε η πρωταθλήτρια του μπάσκετ Ελένη Καπογιάννη η οποία έχει συνδέσει το όνομά της με τις διακρίσεις της ομάδας του ΔΑΣ  Άνω Λιοσίων. "Είναι  ιδιαίτερη τιμή για μένα να είμαι εδώ σήμερα και σας ευχαριστώ. Είμαι  πολύ χαρούμενη που βλέπω τις κερκίδες γεμάτες  από γονείς και το τερέν γεμάτο από παιδιά" υπογράμμισε η Ελένη Καπογιάννη που έδωσε συγχαρητήρια στον Οργανισμό ΠΑΡΝΗΘΑ και τον ΕΥΝΙΚΟ για την άρτια διοργάνωση του τουρνουά .