To Lobby έχει τ’ όνομα κι οι Γιώργηδες τη χάρη

Το Lobby των Γιώργηδων, επάνω, δε μασάει ούτε με αντίπαλο το Σταρόβα
Το Lobby μπήκε δυναμικά πριν λίγο καιρό στη νυχτερινή ζωή της πόλης κι από την πρώτη στιγμή αγκαλιάστηκε από τον κόσμο καθώς κάλυψε ένα κενό στην ψυχαγωγία με live εμφανίσεις γνωστών ονομάτων του πενταγράμμου. Επιπλέον πρόσφερε τη δυνατότητα διοργάνωσης κάθε είδους εκδηλώσεων, σε ένα σύγχρονο και λειτουργικό πολυχώρο, στην καρδιά της πόλης.
Παρά ταύτα, το πιο σημαντικό Lobby της πόλης δεν είναι η περί ης ο λόγος αίθουσα, αλλά μια ομάδα ανθρώπων με κοινά χαρακτηριστικά το όνομά τους και την ιδιότητα του Δημοτικού Συμβούλου της πλειοψηφίας. Πρόκειται για τους Γιώργηδες της παράταξης του Δημάρχου Χρήστου Παππού που δεν είναι ένας ή δύο, αλλά έξι ζωή νάχουν.
Ειδικότερα στο όνομα Γιώργος ακούνε οι Αδάκτυλος, Αντωνόπουλος, Κούρκουλος, Κρητικός, Μαυροειδής και Σονίδης. Οι Γιώργηδες έκαναν αισθητή την παρουσία τους στην παράταξη διοργανώνοντας από κοινού ένα γλεντάκι για τη γιορτή τους, όπου έκπληκτοι οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι συνειδητοποίησαν ότι αποτελούν τη ...μισή δημοτική ομάδα.  
Οι Γιώργηδες του Παππού δεν αποτελούν ένα Lobby αυτοδιοικητικής παρέμβασης, αλλά μια καλή παρέα, που τηρεί αυστηρά τους συναδελφικούς κανόνες στο δημοτικό συμβούλιο και στη δημοτική ομάδα. Κι επιβεβαιώνουν τη λαϊκή ρήση «όπου Γιώργος και μάλαμα», αφού πρόκειται για ανθρώπους ανοιχτόκαρδους και κοινωνικούς.