Βούλιαξε το Βορεινό στα 10χρονα του Συλλόγου της Ζωφριάς















Δέκα χρόνια ζωής και πολύ-επίπεδης δράσης συμπληρώνει φέτος ο Σύλλογος της Ζωφριάς τα μέλη του οποίου γιόρτασαν το γεγονός το βράδυ της Τετάρτης 22 Ιουνίου στον κατάμεστο από κόσμο αμφιθέατρο του Βορεινού.
Την εκδήλωση άνοιξε με την ομιλία – απολογισμό της η διαχρονική Πρόεδρος Ευαγγελία Κωβαίου η οποία αφού καλωσόρισε τον κόσμο και τους επίσημους προσκεκλημένους αναφέρθηκε στο ξεκίνημα, την ιστορία αλλά και το πλούσιο έργο του Συλλόγου. Η Πρόεδρος έκανε ιδιαίτερη αναφορά  επίσης σε πρόσωπα και πράγματα, θέλοντας να τιμήσει όλους εκείνους τους ανθρώπους και τα ιδρυτικά μέλη που πέρασαν τα 10 αυτά τα χρόνια κι άφησαν το στίγμα τους στο Σύλλογο και τη συνοικία της Ζωφριάς.
Η Ευαγγελία Κωβαίου μάλιστα έκανε ιδιαίτερα αναφορά στη σημερινή Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου κ, Χρυσούλα Κουράση η οποία συνέβαλε ουσιαστικά στην ίδρυση και την πορεία του Συλλόγου καθώς όχι μόνο συνέταξε το καταστατικό του, αλλά και στη μακρόχρονη πορεία του είναι εκείνη που του παρέχει δωρεάν νομικές συμβουλές και στήριξη.
Κορυφαίες υπήρξαν οι στιγμές που η φίλη και… η καλή μαγείρισσα του Συλλόγου της Ζωφριάς Ελένη Μισαηλίδου την ώρα που η Πρόεδρος ολοκλήρωσε την ομιλία της, της εμφάνισε (ως έκπληξη) την τούρτα των γενεθλίων με τα 10 κεράκια, ενώ ακολούθησαν οι τιμητικές βραβεύσεις εκείνων που έχουν διατελέσει μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων τα 10 αυτά τα χρόνια.
Από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής τις ολόθερμες ευχές του έδωσε ο Πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού Γιώργος Μαυροειδής ο οποίος λίγο πριν είχε δεχθεί τις προσωπικές ευχαριστίες της Ευαγγελίας Κωβαίου για την ολόπλευρη στήριξη που παρέχει στον Σύλλογο.
Ο Πρόεδρος ευχήθηκε στο  Σύλλογο της Ζωφριάς  μακροημέρευση, δίνοντας παράλληλα τη δέσμευση να συνεχίσει να στηρίζει το σημαντικό του έργο, με όλες του τις δυνάμεις.
Τις ευχές του έδωσε επίσης στον Σύλλογο της Ζωφριάς ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Γιάννης Βασιλείου, αλλά και η Χρυσούλα Κουράση που μίλησε για τα πρώτα του βήματα, την πορεία και τους  αγώνες του, με λόγια από καρδιάς.
Μετά τις βραβεύσεις και τις σύντομες ομιλίες τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου ανέβηκαν επί σκηνής και μέσα από μια εξαίσια χορευτική παράσταση στην οποία έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό απέδειξαν την πολύ καλή δουλειά που κάνει η χοροδιδάσκαλός τους κ. Αργυρώ Σπηλιωπούλου.
Τα φιλόξενα μέλη του Συλλόγου εξάλλου πρόσφεραν σε όλο τον κόσμο με αφορμή τα δεκάχρονα, εξαίσια σπιτικά γλυκίσματα και τσικουδιά.
Στα δεκάχρονα του Συλλόγου της Ζωφριάς έδωσαν το «παρών» μεταξύ άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτ. Αττικής Γιάννης Βασιλείου, οι Αντιδήμαρχοι Τεχν. Υπηρεσιών κ. Αθανάσιος Σχίζας και Ζεφυρίου κ. Γιάννης Μαυροειδάκος, ο αναπληρωτής Δήμαρχος και Πρόεδρος της Β’ βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Νίκος Χαντζητρακόσιας, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων Παναγιώτης Καμαρινόπουλος, οι αναπληρωτές Δήμαρχοι Μαρίνος Σαρλάς και Τζένη  Μπάρα, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Φυλής Αργύρης Αργυρόπουλος, ο εκπρόσωπος του Ποταμιού κ. Αθανάσιος Βασιλείου και ο Τοπικός Σύμβουλος Δημήτρης Κοψαχείλης
Μεγάλη υπήρξε και η παρουσία των Προέδρων Πολιτιστικών,  Εξωραϊστικών και Κοινωνικών  Συλλόγων της πόλης όπως των Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων Χρήστος Ρούσας, των Κρητών Βασίλης Στεφανουδάκης, των Αρκάδων Άνω Λιοσίων Γιώργος Πραχαλιάς, του εξωραϊστικού της Λίμνης Μιχάλης  Μιχαηλίδης, ο Πρόεδρος του Αιγέα Νίκος Γαμπιεράκης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Φυλής Κλέλια Βαρβαρίγου,  η πρόεδρος του Συλλόγου Ευπυρίδων και εκπρόσωπος του Συλλόγου Θεσσαλών Σοφία Γιώτα και ο  πρόεδρος Ηπειρωτών  Ζεφυρίου Αθανασόπουλος Ηλίας.
Η βραδιά κορυφώθηκε με αυθόρμητο παραδοσιακό γλέντι στο οποίο συνέβαλε τα μέγιστα η εξαιρετική παραδοσιακή ορχήστρα και το συγκρότημα των  Θανάση Θεολογίτη – Γιάννη Κονιτόπουλο. 

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 























































Ιδού και η ομιλία της Προέδρου Ευαγγελίας Κωβαίου, καθώς και οι σύντομοι χαιρετισμοί των Γιώργου Μαυροειδή και Χρυσούλας Κουράση


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου