Σε σπίτι Τσιγγάνων στα Άνω Λιόσια εντοπίστηκε από τις αστυνομικές αρχές η 14χρονη που είχε εξαφανιστεί από το Σάββατο

Η 11χρονη αδελφή της  που επίσης αγνοείτο επέστρεψε από μόνη της σπίτι 
Στο σπίτι τους στην Πλατεία Αττικής βρίσκονται πλέον και τα δύο ανήλικα κορίτσι 11 και 14 ετών που αγνοούνταν από το Σάββατο 25 Ιουνίου. Η 14χρονη εντοπίστηκε χθες σε σπίτι Roma στα Άνω Λιόσια.  


Ιδού το ρεπορτάζ του Θοδωρή Παναγιωτίδη 
Πίσω στο σπίτι και την οικογένειά της βρίσκεται από χθες αργά τη νύχτα και η 14χρονη Ειρήνη. Σ. Μετά από αστυνομική επιχείρηση εντοπίστηκε σε σπίτι στα Άνω Λιόσια μαζί με τον φίλο της και ενώ αρχικά δεν ήθελε να επιστρέψει σπίτι της μετά από διαπραγματεύσεις ακολούθησε τους αστυνομικούς που αργά τη νύχτα την επέστρεψαν πίσω στην οικογένεια και το σπίτι της.
Η μητέρα τους εμφανίστηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα το βράδυ της Κυριακής για να κάνει τη δήλωση εξαφάνισής τους. Σύμφωνα με την ίδια, οι κόρες της, της είπαν το Σάββατο το μεσημέρι στην μητέρα του, πως θα πήγαιναν μόνες τους για μπάνιο, χωρίς να τις πουν που και έκτοτε δεν τις ξαναείδε.
Μία ημέρα μετά την εξαφάνιση των δύο κοριτσιών, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο προφίλ της 14χρονης στο Facebook μία φωτογραφία που αναρτήθηκε και στην οποία φαινόταν η 14χρονη μαζί με τον φίλο της.

Δείτε και τα υπόλοιπα σχετικά θέματα 


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου