«Πείτε ΝΑΙ στην Απογραφή, ενημερωθείτε στο 15691 για τα ονόματα των απογραφέων»...

... ανακοινώνει ο ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Ο Δήμος Φυλής ενημερώνει ότι, σε συνεργασία με το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου Πανεπιστημίου, διενεργεί απογραφή Πληθυσμού-Κατοικιών Δήμου Φυλής από 10 Ιουνίου έως 31 Ιουλίου 2016. 
Οι πολίτες που επιθυμούν να επιβεβαιώσουν ότι οι ερευνητές που τους επισκέπτονται είναι τα αρμόδια άτομα μπορούν να ρωτούν τους ερευνητές για το ονοματεπώνυμό τους κι εν συνεχεία να καλούν στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πολιτών στην τηλεφωνική γραμμή 15691 για να διασταυρώνουν τα στοιχεία τους 
Η Απογραφή είναι αναγκαία προκειμένου να συγκεντρωθούν δημογραφικά - κοινωνικά στατιστικά στοιχεία που θα αποτυπώσουν τη σημερινή πραγματικότητα και συμβάλουν ώστε να σχεδιαστούν οι βασικές κατευθύνσεις των δράσεων που πρέπει να υλοποιηθούν, αποτελώντας μοχλό άντλησης ευρωπαϊκών κονδυλιών για υλοποίηση προγραμμάτων με στόχο την καταπολέμηση των φαινομένων φτώχειας και τη μείωση της ανεργίας και των κοινωνικών ανισοτήτων.
Οι απαντήσεις σας είναι απολύτως εμπιστευτικές. Χρησιμοποιούνται μόνο για την παραγωγή στατιστικών πινάκων. Σε καμία περίπτωση δεν εμφανίζονται τα προσωπικά σας στοιχεία στα αποτελέσματα. Σας παρακαλούμε να ανοίγετε την πόρτα σας στους ερευνητές και να ενθαρρύνετε τους γνωστούς και φίλους σας να συμμετέχουν στην απογραφή.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου