Μουσικές, χρώματα αλλά κι εύσημα σε Σχίζα και Χατζητρακόσια στο 2ο Γυμνασίο Άνω Λιοσίων


 

Με χρώματα και μουσικές από τα συγκροτήματα των μαθητών, γέμισε το βράδυ της Πέμπτης 16 Ιουνίου το προαύλιο του 2ου Γυμνασίου Άνω Λιοσίων, ενώ κατά τη διάρκεια της αποχαιρετιστήριας καλοκαιρινής γιορτής, παρουσιάστηκαν  τα εκπαιδευτικά προγράμματα των μαθητών. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως  το 2ο Γυμνάσιο έχει διακριθεί κατά το παρελθόν,  για τις δράσεις του απέναντι στο boulling και τον ρατσισμό, αποσπώντας τα εύσημα από το Συνήγορο του Παιδιού.
Φιλόξενοι Οικοδεσπότες της βραδιάς υπήρξαν η  διευθύντρια του 2ου Γυμνασίου Άνω Λιοσίων κ. Μαρία  Κωτσέλη και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων, κ/ Θωμάς Κώνστας.
Από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής στην πρόσκληση ανταποκρίθηκαν με θέρμη, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Θανάσης Σχίζας και ο αναπληρωτής Δήμαρχος Πολεοδομίας και Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκος Χατζητρακόσιας.
Κατά το σύντομο χαιρετισμό του ο Θανάσης Σχίζας έδωσε  ευχές από καρδιάς σε γονείς και μαθητές, τονίζοντας τη πολύ καλή συνεργασία μεταξύ της Τεχνικής Υπηρεσίας και των Σχολικών Επιτροπών  με προτεραιότητα  την ασφαλή και άρτια λειτουργία των σχολικών κτιρίων
Η Διευθύντρια καλώντας εν συνεχεία στο βήμα της εκδήλωσης τον Νίκο Χατζητρακόσια τον χαρακτήρισε ως «σχεδόν  καθημερινά παρόντα στο σχολείο , με στόχο σε συνεργασία με τους εργαζόμενους του Δήμου, την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν - στο μεγαλύτερο σε αριθμό μαθητών - Γυμνάσιο του Δήμου.
Ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής δεν θέλησε να αναφερθεί στα έργα που έχουν γίνει και περιορίστηκε στις ευχές. Η αλήθεια όμως - επιγραμματικά για το 2ο Γυμνάσιο Άνω Λιοσίων είναι - πως κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους βάφτηκαν 15 αίθουσες διδασκαλίας, αγοράστηκαν laptop για τους διαδραστικούς πίνακες, αποκαταστάθηκε η μόνωση στο αμφιθέατρο, ανακατασκευάστηκαν οι βρύσες στο προαύλιο και αντικαταστάθηκαν οι ηλεκτρικές βάσεις λαμπτήρων σε όλες τις αίθουσες , κατασκευάσθηκαν καινούργια παράθυρα αλουμινίου σε 4 αίθουσες ,αγοράσθηκε νέο αθλητικό υλικό και τραπέζι πιγκ - πογκ , δόθηκε επαρκή χρηματοδότηση για τις λειτουργικές ανάγκες κ.α.
Σε ότι αφορά στο γιορταστικό μέρος της βραδιάς Θανάσης Σχίζας και Νίκος Χατζητρακόσιας παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την παρουσίαση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων, απόλαυσαν τις μουσικές των παιδιών και τα χειροκρότησαν με θέρμη. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου