Αλησμόνητη βραδιά αποφοίτησης για τους μαθητές του 2ου Λυκείου Άνω Λιοσίων


Σε μια αλησμόνητη  βραδιά με πολύ χορό και μουσική, την Τετάρτη 22 Ιουνίου, το 2ο Γενικό Λύκειο Άνω Λιοσίων αποχαιρέτησε τα παιδιά της 3ης Λυκείου.
Στους μαθητές της γενιάς του '98 δόθηκαν αναμνηστικά τα οποία επιμελήθηκαν με ιδιαίτερο μεράκι και αγάπη ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου και ο Δημοτικός Σύμβουλος Φυλής Σάββας Σάββας.
Από την όμορφη βραδιά δεν θα μπορούσε να λείψει εξάλλου, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκος Χατζητρακόσιας, ο οποίος είχε πολλούς λόγους να αισθάνεται δικαιωμένος για την ζεστή  υποδοχή και φιλοξενία, καθώς σύμφωνα με έναν μίνι απολογισμό κατά τη σχολική χρονιά που έφτασε στο τέλος της στο 2ο Γενικό Λύκειο Άνω Λιοσίων,  πραγματοποιήθηκαν τα εξής:
  • Αγοράσθηκε καινούργια μεγαφωνική - μικροφωνική εγκατάσταση.
  • Αγοράσθηκε νέο φωτοτυπικό μηχάνημα και  4 καινούργιοι Η/Υ.
  • Δόθηκε επαρκής  χρηματοδότηση. Βάφτηκαν τα προαύλια και οι εξωτερικοί τοίχοι με όμορφα ζωντανά χρώματα αλλάζοντας τη γκρι άχρωμη όψη του διδακτηρίου.
  • Αγοράσθηκαν και τοποθετηθήκαν 10 παγκάκια και καινούργιοι μεταλλικοί κάδοι απορριμμάτων.
  • Ανακατασκευάσθηκαν τα δάπεδα με πλακάκια σε δυο αίθουσες διδασκαλίας.
Κι όπως διαβεβαίωσε ο Νίκος Χατζητρακόσιας συμμετέχοντας στην όμορφη γιορτή, το έργο της Δημοτικής Αρχής με στόχο την βελτίωση της εικόνας σε όλα τα σχολεία της πόλης, θα συνεχιστεί με τον ίδιο ζήλο.
Κατά τα λοιπά ευχήθηκε στους μαθητές που αποχαιρέτησαν φέτος το σχολείο τους να έχουν μια καλή και δημιουργική πορεία στη ζωή τους και να εκπληρώσουν τα όνειρά τους. 

Δείτε τις γεμάτες καλλιτεχνικό συναίσθημα φωτογραφίες που ακολουθούν και φέρουν την υπογραφή του Δημήτρη Μανώλαρου 





























































0 comments:

Δημοσίευση σχολίου